پاستا تونا ! به اصفهانی میشه پاستای شما رو میگم ها 😀  اما من منظورم پاستاتون نیس ، پاستای تن ماهیه !

این پاستا خیلی ، نه ! خیلی خیلی خوشمزست ،مخصوصا واسه عاشقای غذاهای دریایی و پاستا

مواد لازم:

تن ماهی: ۱ قوطی

پاستا صدفی (شِل) یا پیچ (فوسیلینی) : ۲۰۰ گرم

قارچ: ۲۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد ریز (یا مثل من نصف پیاز غذای قبلی !!!)

شیر: نصف لیوان

آرد سفید : ۲ قاشق

جعفری خرد شده: ۲ ق غ

سیر: ۲-۳ حبه

برگ بو: ۱ عدد

کره: ۲ ق غ

نمک، فلفل سیاه

روش کار:

پیاز رو بسیار ریز خرد یا رنده میکنیم و نصفش رو با ۱ قاشق از کره تفت میدیم

بعد از ۲ دقیقه آرد رو هم اضافه میکنیم و تفت میدیم

شیر رو با نصف لیوان آب اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا به غلظت ماست همزده برسه ، نمک و فلفل سیاه میزنیم و خاموش میکنیم (در واقع سس لشامل درست کردیم) قبلا مفصل توضیح دادم،به علت بخارات فراوان عکس این مرحله رو ندارم

پاستا رو با دستور روی جلدش آبکش میکنیم،به آب پاستا درحال جوشیدن نمک و برگ بو و ۱ ق آبلیمو  روغن اضافه میکنیم

توی تابه بزرگ و دیواره دار، سیر و بقیه پیاز رنده شده و کره و قارچ ورقه شده رو باهم تفت میدیم:

بعد تن ماهی رو اضافه میکنیم و تقت میدیم:

حالا پاستای آبکش شده رو هم اضافه میکنیم :

جعفری و سس بشامل رو هم اضافه میکنیم و ۱ دقیقه طوری که پاستا رو له نکنیم مخلوط میکنیم:

پاستای خوشمزمون حاضره

برای سرو یه کم جعفری خرد شده و کچاپ تند روش میریزیم و

دیگه هیچکسو نمیشناسیم!

خیلی خوشمزست امتحانش کنید ،

نوش جان

4 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. حامی می‌گه:

    دیگه هیچکسو نمیشناسیم !!!!!
    بامزه است واقعا !منم موقع پاستا هیچکسو نمیشناسم :)

  2. سعیده می‌گه:

    سلام پیوند جون.
    ببخشید دستور سالاد ماکارونی رو توی سایت نداری؟یا شایدم من پیداش نکردم.
    ممنونم

    • پیوند می‌گه:

      سعیده جون راستشو بخوای سالاد ماکارونی که درست کردم و عکاسی کردم از تزیینش راضی نبودم ، منتظرم یبار دیگه درست کنم عکسشو بذارم؛ متاسفانه اون یبار هنوز نرسیده !
      ولی حتما دیگه به فکرش هستم؛ انگیزه شد واسم

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول