این مدل پاستا باب دل اون آدماییه که پاستای دم نکشیده دوست ندارن و دوست دارن پاستا حسابی با سس قاطی و چرب و نرم باشه ، اما در عین حال وقت اینکه به اندازه یه چلوخورش منتظر دم کشیدن و پختن ماکارونی باشن رو ندارن ، در اینجور مواقع این پاستای خیس غذای خیلی عالیه

یا در مواقعیکه مهمون خیلی یهویی سر برسه و وقت غذا پختن نباشه ، شما در عرض ۱۰-۱۵ دقیقه ماکارونی جا افتادتون رو تحویل مهمون جا نیفتاده میدید(هنوز چایشم نخورده میدونم )

میتونید برای موارد خیلی فوری سس ماکارونی آماده تو یخچال داشته باشید ، اگه ندارید هم با این روش فوری که میگم سس رو همزمان با جوشیدن پاستا بپزید

مواد لازم :

اسپاگتی : ۴۰۰ گرم

گوشت چرخ شده : ۲۰۰ گرم

قارچ: ۲۰۰ گرم

پیاز: ۱ متوسط

آبلیمو: ۲ ق غ

رب گوجه: ۳ ق غ

زردچوبه : یک ق چ

فلفل سیاه: نصف ق چ

نمک ،آویشن ، موسیر به دلخواه

روش کار:

یک قابلمه نسبتا بزرگ رو تا نیمه آب کنید و بذارید به جوش بیاد ، بعد پاستا رو داخلش بریزید بجوشه :

یک تابه روی شعله زیاد بذارید و قارچ رو داخلش پخش کنید و روش آبلیمو بپاشید ،بذارید کمی سبک بشه در حد ۴ دقیقه، بعد شعله رو ملایم کنید و قارچ رو بزنید دور تا دور تابه ،

تو این فاصله پیاز رو داخل غذاساز ریز کنید یا رنده کنید و وسط همون تابه قارچها ،همراه با یک ق روغن یا کره گوشتو  باهاش تفت بدید (گوشت مستقیم از فریزر  همراه پیازبه تابه میره )

وقتی گوشت باز شد و تفت خورد ، ادویه ها و رب گوجه رو اضافه کنید ، یه تفت ۱ دقیقه ای بدید ، سس ما حاضره :

در این فاصله ۷-۸ دقیقه ای که مشغول سس بودیم ، پاستا به اندازه کافی نرم شده،اونو آبکش میکنیم ، نصف لیوان از آبشو نگه میداریم

پاستای آبکش شده رو داخل قابلمه یا تابه برمیگردونیم ، سس و آب رو میریزیم روش  ، ته دیگ احتیاج نداره بندازیم

با در باز و شعله متوسط-زیاد حدود ۳ دقیقه تفت میدیم تا آب جمع بشه

پاستای چرب و نرم ما حاضره

من به تناسب سرعت این غذا،تزئینمو حسابی سه سوته در نظر گرفتم ،

با اینکه فوری و ساده بود ، اما خیلی خوش طعم بود

با سالاد زمستونی هم حسابی چسبید

بپزید و ازش لذت ببرید ، نوش جان

10 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. افسانه می‌گه:

    سلام پیوند جونم .خسته نباشی .من عااااشق پاستام.یعنی یه مدت تو تی وی یه سریال اشپزی میداد که اسمش پاستا بود من تقریبا هر یه شب در میون بعد دیدنش عنان از کف میدادم وبدو میرفتم اشپزخونه پاستا پزون راه مینداختم! اصلا تو خانواده معروف شدم به افسانه پاستا این دومین لقب من بعدلقب افسانه کنکوری بود!خلاصه من یه معشوقه دارم که اسمش پاستا دعا کن به پای هم پیر بشیم!راستی این پاستا خیس رو همین دیشب درست کردم وجات خالی با خواهر جان صافش کردیم فقط من محال زیر ۳۵دقیقه پاستا بپزم ولی شما ماشالا سریع هستی یک ربه میپزی ایووول

    • پیوند می‌گه:

      سلام افسانه عزیزم

      به به ،خیلی هم عالی،نوش جووونتون ، چه سریال جالبی هم بوده،اونم نوش جونتون
      من چندساله سریال نمیبینم ،آخرین سریالهایی که یادمه شهریاره که البته کامل ندیدم ، و چند قسمت هم یانگوم ، در حد ده قسمت شاید ، یادش بخیییییییر

      خب اگه عجله نکنی خیلی طبیعیه نیمساعت بشه ، زمان زیادی نیست،اما موقع عجله قضیه فرق داره سطح آدرنالین حسابی بالاست ، اگه محدودیت آب شدن گوشت و نرم شدن پاستا نبود کوتاهترم میشد ??

  2. منا می‌گه:

    میدونی پیوند، میخوام دوتا راز خانوادگیمونو بهت بگم:
    اولیش اینه که من و شاهرخ عاشق ماکارونی اییم،یعنی هفته ایی حداقل یک بار تو برنامه غذاییمون هست.
    دومیش که یه کم اِمـبَـرِس مـِنت داره، اینه که شاهرخ ماکارونی درست میکنه چون من ماکارونی های خودمو دوس ندارم!

    این دستور هیجان انگیز رو جمعه زودی درست می کنم. آدم دیر از خواب پامیشه حال نداره غذا درست کنه، چه عالی که صبح آدم با ماکارونی شروع شه (منظورم ظهر جمعه ست البته! 😉

    برم در مورد اون سالاد زمستونیت همونجا یه چیزی بگم اینجا که جاش نیس 😀

    • پیوند می‌گه:

      مرسی که به من اعتماد داری دوست عزیزم ???
      به به ،یک راز خانوادگی به خوشزگی پاستا??
      دقیقا جمعه همینطوره زیاد حس آشپزی نیست ، امیدوارم اینو امروز پخته باشی و لذت برده باشی ، خیلی خوشمزس
      آفرین منای منظم ، خوشم اومد،بیگ لایک ????????

  3. منا می‌گه:

    سالاد زمستونی رو تو کانال گفتی فقط؟
    پیداش نکردم اینجا!

    راستی، من پریروز آش عباسعلی رو هم درست کردما
    انقدر خوشمزه بود که نگو
    جات خالی
    😉

    • پیوند می‌گه:

      نه دیگه ، کامنت بعدی نشون میده که پیداش کردی ،آفرین
      ایووول ، نوش جونتون ،??????? عکس نگرفتی حظ بنماییم؟! مطمعنم خوشمزه بوده
      جات خالی مثل چی داره بارون میباره و شدیدا دارم هوس میکنم برم حبوبات آش خیس کنم ، حیف که فردا وقت آشپزی ندارم ، حیف …..

  4. سولماز می‌گه:

    سلام پیوند جان
    مثل همیشه اموزش خیلی خوبی بود اسون وسه سوته

  5. مامان مریم می‌گه:

    سلام عزیزم
    به به خیلی عالی شده نوش جونت

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول