این پست طفلی خیلی بدشانس بود و کلی پشت سر پشتهای فصلی تو صف موند ، دیگه امروز دیدم خیلی گناه داره تصمیم گرفتم هرجوری شده بنویسم و پستش کنم

فکر نمیکنم پاستای خوشمزه نیاز به تعریفی داشته باشه ، این پاستا یه چیزی تو مایه های لازانیاست که به جای ورقه لازانیا با ماکارونی فرمی فوسیلینی (یا فارفال یا هر فرمی که دوست دارید) تهیه میشه و با ادویه های مکزیکی خوشمزه و پنیر طعم دار میشه.

پختنش خیلی راحته و همه مراحلم با عکس آماده کردم که همه از پسش بربیان

مواد لازم:

فوسیلینی(ماکارونی پیچی؟!) یا هر پاستا فرمی دیگه: ۱ بسته ۴۰۰ گرمی

گوشت چرخ شده:۴۰۰-۳۰۰ گرم

قارچ:۴۰۰ گرم

سویت کورن (کنسرو ذرت) : ۲۰۰ گرم (۱ لیوان)

جعفری خرد شده: نصف استکان برای تزئین

سس بشامل (همون سس سفید): ۱ بسته یا یک بار از این دستور

پنیر موتزارلا: ۱ لیوان

فلفل سبز :نصف لیوان  یا  یک فلفل دلمه ای سبز

پیاز: ۱ عدد متوسط

نخود فرنگی پخته یا کنسروی: ۱ لیوان

رب گوجه فرنگی : ۳ ق غ

ادویه شامل : دارچین،پاپریکا، پودر سیر،فلفل سیاه ،نمک

روش کار:

در تابه جداگانه،قارچ خرد شده  رو با یک ق غ روغن مایع و آبلیمو با شعله زیاد تفت میدیم

مثل همیشه گوشت چرخ شده رو با پیاز تفت میدیم:

ادویه هارو به گوشت اضافه میکنیم:

بعد رب گوجه میزنیم :

رب گوجه که ۱ دقیقه تفت خورد،بقیه مواد رو هم اضافه میکنیم

نخودفرنگی:

و فلفل خرد شده:

حدود یک دقیقه تفت میدیم تا فلفل نرم بشه و قارچ رو که تو این مدت تفت خورده و سبک شده به این مواد اضافه میکنیم:

بعد ذرت رو :

سس گوشتی ما حاضره ، شعله رو خاموش میکنیم

پاستا رو هم طبق دستور روی جلدش آبکش میکنیم ولی دم نمیندازیم

سس بشامل هم که آمادست

حالا باید پاستا رو اسمبل کنیم، توی قالب مورد نظرمون یک لایه پاستا میریزیم:

یک لایه از سس گوشتی:

یک لایه هم پنیر:

همینجوری ادامه میدیم تا لایه آخر

لایه آخر سس بشامل رو میریزیم روی پاستا:

وقتی با قاشق صافش کنیم،خودش یه مقدار به عمق غذا نفوذ میکنه

حالا قالب راهی فر میشه ، تقریبا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه لازمه تا سس روی پاستا کاملا پخته و سفت بشه:

وقتی سس پخت،۳ دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا سطحش برشته بشه

قالب رو از فر خارج میکنیم و لبه هارو با چاقو آزاد و بعد کمربند رو باز میکنیم

(میشه از قالب کمبربندی استفاده نکنید و پاستا رو توی ظرف سرامیکی مخصوص فر بپزید و توی همون ظرفم سرو کنید)

خب غذای خوشمزمون آمادست

من برای سرو روس پیازوجعفری خرد شده و کمی ذرت ریختم

و سس جان باربیکیو که خیلی با طعم این غذا هماهنگی داره

دیگه داره داد میزنه که بیا منو بخور،پس تزئین بسه!

به به ! چه پاستایی!

برای سرو هم کافیه با چاقو اره ای به اندازه دلخواهتون از پاستا برش بزنید و توی بشقاب بذارید

طعمش عالیه،امیدوارم بپزید و لذت ببرید، نوش جان

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول