امروز با یک دسر دورگه اومدم :

پاناکوتای انبه

این دسر ملیت مشترک هندی – ایتالیایی داره ، به نظرم برای مهمونی ها خیلی مناسبه

بازار پر شده از انبه های خیلی رسیده (شما بخونید خیلی خوشمزه !) که هی به آدم چشمک میزنن ،

منم در یک اقدام ناگهانی زدم یک عالمه انبه خریدم و بعد اومدم رفتم سایت “vegrecipesofindia ” رو سرچ کردم واسه رسیپی های جدید و متفاوت از انبه

چندتا رسیپی ها همونایی بود که قبلا بهتون یاد دادم ،

این یکی خیلی توجهمو جلب کرد ، تلفیقی از پاناکوتای معروف ایتالیایی با میوه هندی انبه

خلاصه در جستجوهای تکمیلیم تصمیم گرفتم از این  دستور استفاده کنم و با تزیین کاملا شرقی “پسته” این دورگه جذاب رو آماده کنم :

مواد لازم :

برای لایه نارنجی:

انبه رسیده :  ۲-۳ عدد (اونقدری که ۲ فنجان پوره انبه بشه )

پودر ژلاتین : ۱ ق غ

برای لایه سفید :

خامه صبحانه ۳۰% چربی : ۲۰۰ گرم

شکر : یک چهارم پیمانه

پودر ژلاتین : ۱ ق غ

+ پسته برای تزیین

روش کار : 

پودر ژلاتین رو با یک سوم پیمانه آب به مدت ۵ دقیقه کنار میذاریم تا شکفته بشه

بعد ۳۰ ثانیه داخل مایکروویو یا روی بخار آب حرارت میدیم تا حل بشه و مخلوط روانی یکنواختی ایجاد بشه

مخلوط رو کنار میذاریم کمی از حرارت بیفته

انبه رو از هسته و پوست جدا میکنیم و داخل میکسر میریزیم

۶۰ ثانیه که مخلوط کردیم و نرم و یکدست شد ، پیمانه میکنیم ۲ پیمانه سرخالی شو برمیگردونیم به داخل میکسر و ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم و دوباره ۶۰ ثانیه میکس میکنیم :

حالا همه سطح قالبمون رو با نوک انگشت خیلی کم چرب میکنیم :

(۸ قالب نیم فنجانی یا هر قالب دیگه ای که مدنظرتونه )

مخلوط انبه رو بین این ۸ قالب تقسیم میکنیم، سطحش رو صاف میکنیم و تا وقتی ببنده (حدود ۱ساعت) راهی یخچال میکنیم :

برای من ۱۲ تا ازین قالبهای تارتلت + یک قالبی که در عکس دیدید شد

حالا میریم سراغ ساخت لایه خامه ای ،

ژلاتین رو به همون روش بالا آماده میکنیم و کنار میذاریم

خامه و شکر رو مخلوط میکنیم :

روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم که شکر حل بشه ، اما به جوش نیاد

وقتی از حرارت افتاد ، آروم به لایه قبلی اضافه ش میکنیم :

اینم ۲ ساعت میفرستیم داخل یخچال تا ببنده ، بعد از قالب خارج میکنیم

(اگه برگردوندید و جدا نشد یک لحظه ظرف رو بذارید داخل آب جوش )

بهتره کف ظرف مورد نظرتون خیش باشه تا راحت دسر رو توش حرکت بدید و وسط ظرف بذارید

و بعد با پسته خرد شده تزیین میکنیم :

من ته ظرفم رو بیشتر داخل آبجوش نگه داشتم تا کمی شل بشه و وقتی از قالب جدا میکنم حالت مواج پیدا کنه

دسر خوشگل خوشمزمون حاضره 

امیدوارم بسازید و لذت ببرید ،نوش جان

دسته بندی دسر
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول