تا حالا شده از همه غذاها خسته بشید ؟ اصلا تو دلتون بگید چه خبره؟ چقدر چلو خورشت ؟ پلو چلو ؟

بعد حالا همزمان که حوصله هیچ غذای تکراری ندارید ،

حوصله پختن غذای سخت و جدید هم نداشته باشید ؟

خب واسه اونجور روزها ، یا روزهای معمولی که میخواید یک شام سبک و سالم بخورید

که نه احتیاج به پختن داره نه خرید چیزای عجیب و غریب ، این سالاد رو بهتون پیشنهاد میکنم :

پانزانلا،یا همون سالاد نون ایتالیایی

پانزانلا ، (panzanella or panmolle) سالاد نان ایتالیاییه که با نانهای حجیم خانگی مثل آرتیسان 

همراه با سبزیجات تابستانی مثل خیار و گوجه و پیاز و ریحان درست میشه

ترکیباتش همون ترکیبات سالاد شیرازی خودمونه 

واسه تنوع چیز خوبیه ، بریم سراغ ساختنش :

 

مواد لازم :

نان آرتیسان : یک قرص (اندازه ۴-۵ فنجان نان خرد شده )

خیار : ۲ عدد

فلفل دلمه قرمز یا زرد : ۱ عدد

گوجه سفت : ۵-۶ عدد

برگ ریحان : اندازه یک فنجان

پیاز : ۱ عدد متوسط

روغن زیتون ویرجین : یک سوم پیمانه

سرکه انگور : یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل سیاه

روش کار :

این دیگه خیلی سادست اما بازم با تصویر میذارمش :

نون رو به مکعب های ۲در ۱ سانت برش میزنیم و میذاریم تُست بشه :

اگه حال ارتیسان پختن هم ندارید از باگت یا نون همبرگر استفاده کنید ، ابته اون طعم ارتیسان رو ندارن اما واسه وقتی که وقت نیست! خوبن 

بعدشم فلفل دلمه ای و گوجه و خیار  رو به همون سایز، همینجوری گنده گنده ، حتی بزرگتر  برش میزنیم :

خیلی خوبه اصلا مجبور نیستیم ریزشون کنیم ،

پیاز رو هم هلالی خلال میکنیم :

خب در کمتر از ۵ دقیقه نونهامون تست شده ، سبزیجاتمونم خرد شده :

همرو قاطی میکنیم ، روغن زیتون و سرکه و فلفل سیاه و نمک رو هم با هم مخلوط میکنیم:

روی سالاد میریزیم و مخلوط میکنیم :

حالا میفرستیمش حداقل نیمساعت(تا یک شب) تو یخچال بمونه تا طعمش جا بیفته

لحظه ای که خواستیم سرو کنیم ، برگ ریحونا رو خرد میکنیم روش :

سالاد خوشرنگون آمادست ، میشینیم از رنگ زنده و شادش لذت میبریم :

نوش جان

دسته بندی سالاد
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول