من هیچوقت پاپ کورن دوست نداشتم (عجب شروع قشنگی ! )البته با عرض پوزش از همه پاپکورن دوستهای عزیز،بوفه سینما و غرفه شهربازی و سایر بستگان،

به نظرم کم طعم میومد ! از طرفی اسمش هم برام خیلی عجیب بود ، آخه پُف فیل یعنی چی؟! تا اینکه توی یکی ازین مجله های جدول یه مطلب جالب دیدم ،

نوشته بود لغت پف فیل که همون مودب سازی شده چ س فیله ، از لغت چسترز فیلد اومده که مارک اولین پاپکورن عرضه شده در ایران بوده ،

نمیدونم تا چه حد سندیت داره ، ولی خب شما بدونیدش ،این دفعه موقع پاپکورن خوری برای دوستاتن تعریف کنید که بهتون خوش تر بگذره

البته این مشکلمو با طعمش حل نکرد ، خلاصه من پاپکورن دوست نداشتم تا اینکه با این پاپکورن لیموفلفلی آشنا شدم (آخی!مبارکه!) خیلی از طعمش خوشم اومد ، درواقع این ادویه تونست پاپکورن رو برای من به یک هله هوله جذاب تبدیل کنه

جالبه بدونید که طعم لیموفلفلی مقام اول دربین انواع طعم برای پاپکورن رو در نظرسنجی ها کسب کرده و طعمهای کره و کچاپ و چیلی و … در رتبه های بعدی قرار گرفتن

من اینجا روش پاپ کورن درست کردن تو خونه ، با یه قابلمه ساده و بعد طعم دار کردن اونو بهتون یاد میدم ، امیدوارم ازش لذت ببرید

مواد لازم :

ذرت مخصوص پاپ کورن : یک چهارم پیمانه

روغن مخصوص سرخ کردن: یک چهارم پیمانه

نمک : یک ق غ

ادویه لیمو فلفلی

روش کار :

یه قابلمه در دار انتخاب میکنیم که دسته داشته باشه و وزنش هم زیاد نباشه که بتونیم راحت با دسته بگیریم و تابش بدیم

باید قابلمه کاملا بزرگ باشه ،تقریبا ۲۰ برابر حجم ذرت خشکمون پاپکورن بدست میاریم

روغن رو ته قابلمه میریزیم و تاب میدیم که همه جاش روغنی بشه و روی شعله میذاریمش

نمک رو هم اضافه میکنیم و یه تاب میدیم تا مخلوط بشه :

حالا دونه های ذرت رو توی روغن داغ میریزیم ، شعله زیادترین حدشه :

در قابلمه رو روش میذاریم،اما نمیذاریم کپ بشه ،لبه یک سمتشو یه ذره میدیم کنار ، در حدی که بخار به خوبی از قابلمه خارج بشه و ذرتها بافت اسفنجی پیدا نکنن اما نتونن هم بپرن تو سر و کله ما

یهویی یه صدایی میاد ،پوق

ترق

پوروق

ذرتها شروع کردن به منفجر شدن ،

شعله رو متوسط میکنیم ، قابلمه تو دستمونه و هر ۱۵ ثانیه یه تاب بهش میدیم

این کار باعث میشه که ذرتهای نشکفته که چگالی بالاتری دارن برن کف قابلمه و حرارت لازم برای منفجر شدن رو کسب کنن،ذرتهای شکفته هم بیان بالاتر و از شعله دور بشن نسوزن

وقتی که موقع تاب دادن دیگه خش خش ذرت نشکفته نشنیدیم ، پاپکورن عالیمون حاضره

سریع ادویه لیموفلفلی رو روی پاپکورنمون گریند میکنیم :

حاضره ، به به !

با طعم خوب لیمو فلفلی

بالاخره منم تونستم از پاپ کورن ،این نماد تعطیلات  لذت ببرم!

سلام پارک!سلام سینما ! سلام تعطیلات !

دسته بندی بیسیک/پایه

6 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دریا می‌گه:

    میگم خانمی این همه زحمت کشیدی بگو چکاب و سرکه ای را چطور درس کنیم و طعم بدیم دوستدارم هوارتا

    • پیوند می‌گه:

      طعم سرکه رو مطمعن نیستم چیه ترکیباتش باید نگاه کنم اما کچاپ ترکیب چندتا ادویه خاصه ، شکر و پاپریکا و پودر سیر و … انشالله اونهارو هم میپزم و میذارم

  2. هلن می‌گه:

    به به چقد خوشمزست پیوند جونی ….دستت طلا
    حالا یه سوال دارم این ادویه ی لیمو فلفلی رو آماده باید بخریم؟
    بیرون دارن؟ آخه تا حالا ندیدم

    • پیوند می‌گه:

      ممنون عزیزم،جاتون خالی

      بله عزیزم، با مارکهای هم ایرانی و هم خارجی تو بازار موجوده ، ازبین ایرانی ها طعم همیشک عالیه ،

      این مارک خارجی که استفاده کردم هم راضی بودم

  3. بهار می‌گه:

    سلام پیوند جان، ممنون بابت پاپ کورن خوشمزه. طعم لیمو رو خیلی دوست دارم، لطفا طعم های دیگه رو هم آموزش بده عزیزم. خیلی سپاس بانوی مهربان.

    • پیوند می‌گه:

      سلام بهار مهربون

      خواهش میکنم ، بله طعمش حرف نداره عالیه ،

      امروز قصد دارم طعم پیتزا رو آماده کنم ، بذار ببینم فرصت میشه؟!

      خواهش میکنم عزیزم،قابل شمارو نداره

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول