من اولش با شک و تردید اینو درست کردم
میترسیدم ترش باشه و طعم کیکمو خراب کنه ، اما به شف طیبه نباید شک کرد
طعم ترشیش اصلا بد نمیشه و همه مهمونا کنجکاو بودن بدونن این ژله چه طعمیه که انقدر خوشمزس
پس این شما و این ژله پاپینگ(یا نوشتاری / تزیینی ) بسیار ساده و خوشمزه و کاربردی با دستور شف طیبه عزیز :
مواد لازم :
شكر :يك سوم پیمانه
نشاسته ذرت : ۱ ق غ
لیموی تازه : به قدری که یک چهارم پیمانه آب لیمو بده
آب : يك چهارم ليوان
رنگ ژلی خوراکی برای رنگ کردن
روش کار :
نشاسته رو در آب حل میکنیم و کنار میذاریم:
لیمو رو آب میگیریم :
مخلوط آب و نشاسته رو با شکر روی حرارت ملایم میذاریم و دائم هم میزنیم :
همینکه خواست غلیظ بشه ، آبلیمو رو اضافه میکنیم :
هم میزنیم تا یکنواخت بشه و خاموشش میکنیم
بعد از سرد شدن غلیظ تر میشه
میتونید با اضافه کردن آب گرم با قاشق ، یا حرارت دادان ، غلظتش رو کم و زیاد کنید
بعد با یک قطره رنگ مورد نظرتون رنگ کنید :
یکی از استفادشو در پست بعدی میگم ، به زودی …
مرتبط با :
دسته بندی موارد پایه تزیئین کیک
ص
ض !
سلام ببخشید ارد ذرت و کجاها میفروشن؟
سلام خانوم، این دستور آرد ذرت نمیخواد البته ، نشاسته ذرت یا نشاسته گل میخواد که لوازم قنادی و عطاری ها همه دارن
آرد ذرت هم فروشگاههای بزرگ دارند