پستو یک دیپ معروف ایتالیاییه که در آشپزی مدرن به عنوان چاشنی کاربرد گسترده ای داره ، و در حال حاضر پاستای پستو و پیتزای پستو در ایران هم طرفدار کسب کرده

همونطور که از اسمش هم پیداس ماده اصلیش ریحانه  تقریبا ترکیباتش همه جا ثابته و همراهانی مثل روغن زیتون و پنیر پارمزان به خوشمزه شدنش کمک کرده ،

من خودم بادستور Jamie Olivier  درستش کردم به جای دانه کاج از گردو استفاده کردم

در کل چیز خوش طعم و به دردبخوریه و میشه هر موقع ریحان زیاد تو خونه داشتید این سس رو درست کنید و فریز کنید و موقع لزوم خیلی سریع استفادش کنید ،فکر میکنم هرچه به سمت پاییز بریم ریحان کمتر بشه ،پس اینو زودتر یاد میدم تا وقتش

مواد لازم :

ریحان سبز تازه : یک لیوان

پنیر پارمزان رنده شده : یک سوم استکان

روغن زیتون: یک سوم استکان

مغز گردو (یا دانه کاج): یک سوم استکان

سیر: یک حبه

روش کار :

مغز گردو رو داخل بلندر میریزیم تا پودر بشه و بعدریحان رو اضافه میکنیم :

و پنیر پارمزان و سیر :

همرو باهم پوره میکنیم و در آخر روغن زیتون رو اضافه میکنیم ، چندثانیه میزنیم تا روغن با پوره مخلوط بشه :

و تمام !

پستوی ما حاضره

پ.ن: ببخشید که عکسها کیفیت نداره ،پارسال با دوربین موبایل تهیه شده

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. بهار می‌گه:

    سلام پیوند عزیز و دوست داشتنی. این سس پستو خیلییییییییییییی خوب بود. ممنون از لطفت و ممنون تر می شم اگه سس های مختلف که با پاستا و پیتزا می شه سرو می شن رو یاد بدی.

    • پیوند می‌گه:

      سلام بهار مهربون :قلب: مرسی عزیزم،تو خودت منبع محبتی
      نووووووش جونتون، بله خیلی پرطرفداره
      قصد داشتم کاربونارا و پوتانسکا و سالسا و چندتا سس دیگرو رو همون موقع که بلونز رو یاد دادم بهتون بگم اما هنوز فرصت نشده
      چندجور پاستا پختم عکسش امادست،تا خدا کی بخواد و پستش کنم !

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول