پستو یک دیپ معروف ایتالیاییه که در آشپزی مدرن به عنوان چاشنی کاربرد گسترده ای داره ، و در حال حاضر پاستای پستو و پیتزای پستو در ایران هم طرفدار کسب کرده
همونطور که از اسمش هم پیداس ماده اصلیش ریحانه تقریبا ترکیباتش همه جا ثابته و همراهانی مثل روغن زیتون و پنیر پارمزان به خوشمزه شدنش کمک کرده ،
من خودم بادستور Jamie Olivier درستش کردم به جای دانه کاج از گردو استفاده کردم
در کل چیز خوش طعم و به دردبخوریه و میشه هر موقع ریحان زیاد تو خونه داشتید این سس رو درست کنید و فریز کنید و موقع لزوم خیلی سریع استفادش کنید ،فکر میکنم هرچه به سمت پاییز بریم ریحان کمتر بشه ،پس اینو زودتر یاد میدم تا وقتش
مواد لازم :
ریحان سبز تازه : یک لیوان
پنیر پارمزان رنده شده : یک سوم استکان
روغن زیتون: یک سوم استکان
مغز گردو (یا دانه کاج): یک سوم استکان
سیر: یک حبه
روش کار :
مغز گردو رو داخل بلندر میریزیم تا پودر بشه و بعدریحان رو اضافه میکنیم :
و پنیر پارمزان و سیر :
همرو باهم پوره میکنیم و در آخر روغن زیتون رو اضافه میکنیم ، چندثانیه میزنیم تا روغن با پوره مخلوط بشه :
و تمام !
پستوی ما حاضره
پ.ن: ببخشید که عکسها کیفیت نداره ،پارسال با دوربین موبایل تهیه شده
سلام پیوند عزیز و دوست داشتنی. این سس پستو خیلییییییییییییی خوب بود. ممنون از لطفت و ممنون تر می شم اگه سس های مختلف که با پاستا و پیتزا می شه سرو می شن رو یاد بدی.
سلام بهار مهربون :قلب: مرسی عزیزم،تو خودت منبع محبتی
نووووووش جونتون، بله خیلی پرطرفداره
قصد داشتم کاربونارا و پوتانسکا و سالسا و چندتا سس دیگرو رو همون موقع که بلونز رو یاد دادم بهتون بگم اما هنوز فرصت نشده
چندجور پاستا پختم عکسش امادست،تا خدا کی بخواد و پستش کنم !