یک کیک خوشمزه که ۴ دقیقه ای آماده میشه ، نیازی به فر و همزن برقی نداره ، موادش هم توی همه آشپزخونه ها هست  خوراک ِ ماه رمضونه  …

من از روی دست شیدا جون پختمش،

حتی اگه دفعه اولتونه که به عمرتون آشپزی میکنید،

با این روش قدم به قدم  میتونید از پسش بربیاید

پن -کیک یعنی کیک تابه ای ، این نوع پنکیکی که اینجا میپزیم نوع ام ری کا یی اونه چون بیکینگ پودر داره ، مردم انگلیس پنکیک رو بدون مواد پف دهنده میپزن ، پنکیک در ام ری کا یک صبحانه رایج محسوب میشه(ما شاغلها که صبحها ازین وقتا نداریم ) اما در بریتانیا هر موقعی از روز سرو میشه ، حالا ما یک قاطیزاسیون! انجام میدیم و ورژن امریگلیسی! میسازیم :

پنکیک با مواد حجم دهنده که در هر موقعی از روز(مخصوصا عصرونه) سرو میشه

مواد لازم :

تخم مرغ : ۱ عدد

آرد : ۱ پیمانه

شیر: ۱ پیمانه

شکر : ۳ ق غذاخوری

بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری

روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری

روش کار :

مواد خشک(آرد – بیکینگ پودر – شکر ) رو داخل یک کاسه مخلوط میکنیم :

اینی که ساختیم همون پودر پنکیک آمادست که بیرون میفروشن ، خلاصه سرمون کلاه میره اگه حاضریشو بخریم 

حالا تخم مرغ رو با چنگال میزنیم :

تخم مرغ زده شده رو به مواد خشک اضافه کنید :

شیر رو هم اضافه کنید :

و روغن مایع :

حالا با قاشق آروم هم بزنید تا یکدست بشه ،

یک تابه نچسب بذارید روی شعله ملایم ، داغ که شد چند قطره روغن بریزید بچرخونید چرب بشه ، بعد با ملاقه (ملعقه؟!)از مواد پنکیک بریزید روی سطح ماهیتابه ، اگه وقتی میریزید دستتون رو یک نقطه نگه دارید ، شکلش منظم میشه :

چند لحظه بعد ، حبابها ظاهر میشن ،هروقت همه سطح پنکیک رو حباب فراگرفت ، وقت برگردوندنشه :

حدود یک دقیقه یا کمتر زمان میبره که اون سمتشم طلایی بشه :

وقتی تک تکشون رو آماده کردیم ، میتونیم همونجوری میل کنیم یا خودمونو بیشتر تحویل بگیریم اینجوری با لایه های مارمالاد،مربا،عسل ،شکلات و .. میل کنیم :

لایه های بعدی رو هم میچینیم :

سطح رویی رو با میوه (معمولا انواع cherry/berry * ) تزیین میکنیم :

و نوش جان 

لطفا لحظه های قشنگ افطارتون ما رو هم دعا کنید 

پ.ن : cherry : گیلاس ، آلبالو و مشابهاتش

       berry : انواع توت ، تمشک ، توت فرنگی و مشابهاتش

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول