سحر عزیز (عرشیای مشرقی ) همیشه روی میز مهمونیاش کاپ پیتزا هست

این مسئله منو کنجکاو کرد که یکبار هم شده این پیتزا رو درست کنم و ببینم جریان چیه که انقدر بهش علاقمنده ، خلاصه پختمش  و اینم شد حاصل کارم :

باید خدمتتون عرض کنم که عــــــــــــالی بود 

 

با تشکر از سحر عزیز برای رسیپی خوبش، بریم تا ساختنش رو مرحله به مرحله توضیح بدم

همین یک جمله رو درباره این پیتزا داشته باشید :

سریعترین ، مقرون به صرفه ترین و خوش خوراک ترین نوع پیتزایی که در خونه میتونید تهیه کنید همینه

من با تغییرات کوچولو در روش سحر عزیز ، اینطوری پختمش :

برای خمیر :

(مواد لازم برای ۱۰ قالب کاپ کیک متوسط )

آرد: نصف پیمانه

نشاسته ی ذرت:۲قاشق غذاخوری پر

روغن مایع:یک هشتم پیمانه

ماست:یک چهارم پیمانه

تخم مرغ:۲ عدد

آب: یک چهارم پیمانه

آویشن:یک قاشق چایخوری *۲

بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری پر

شکر:۱ قاشق چایخوری

نمک : نصف قاشق چایخوری

+

مواد مورد نظر برای داخل پیتزا

+

یک لیوان پنیر موتزارلا رنده شده

روش کار :

نشاسته رو میریزیم داخل آب سرد و کنار میذاریم که خوب حل بشه :

تخم مرغ و آویشن رو با دور تند همزن برقی به مدت ۴ دقیقه میزنیم :

روغن مایع رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم :

نشاسته حل شده و ماست و نمک و شکر رو هم اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم :

حالا همزن رو خاموش میکنیم

آرد رو که با بیکینگ پودر مخلوط کردیم اضافه میکنیم :

با قاشق کمی مخلوط میکنیم ، خمیر رقیقی به دست میاد :

فر رو روشن میکنیم روی ۱۸۰ گرم بشه ،

قالب های مافین رو با روغن جامد به خوبی چرب میکنیم و تا یک سوم الی نصف با خمیر پر میکنیم :

همونطور که گفتم با این مقدار مواد اولیه ، ۱۰ تا قالب کاپ کیک متوسط پر میشه :

اینجا دیگه میریم سراغ مواد مورد علاقمون و داخل کاپها از هرچی که دوست داریم توی پیتزا باشه میریزیم

خوبیش اینه که دستمون برای یک دنیا خلاقیت بازه و میتونیم موادی از قبیل :

قارچ، انواع کالباس ، انواع فلفل ، انواع گوشت ، سویت کورن ، زیتون ، گردو و … داخل کاپ استفاده کنیم

من از فلفل دلمه قرمز ، فلفل سبز تند و سویت کورن هرکدام نصف پیمانه و یک پیمانه کالباس استفاده کردم :

روی موادمون رو با پنیر میپوشونیم:

طبق توصیه سحرجون ، باید حواسمون باشه پنیر ها به دیواره قالب نخورن چون کندن پیتزا و شستن قالب رو حسابی سخت میکنن

من همیشه بعد از ریختم پنیر ، کمی آویشن روی پیتزا میپاشم:

این باعث میشه موقع گریل کردن نهایی ، بوی اویشن بلند بشه و اشتهای همه حسابی تحریک بشه 

پیتزا ها راهی فر میشن ، ۱۸۰ درجه ، ۱۵- ۲۰ دقیقه + اگه لازم بود ۲ دقیقه گریل برای طلایی شدن پنیر

نهایتا روش رو با کالباس و سویت کورن و سس باربیکیو و ریحان یه تزیین سریع کردم :

(بوی پیتزا بلند شده ، کسی طاقت صبرکردن واسه تزیین نداره )

با این روش به سرعت کلی پیتزای خوشمزه درست میشه :

بپزید و حالشو ببرید ، نوش جان

دسته بندی غذاهای فرنگی

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. شادی می‌گه:

    سلام
    سایت خیلی خوش رنگ وخوشمزه ای دارین. از اینکه دستور غذا با تصویره خیلی عالیه.
    ممنوووووووووووون

    • پیوند می‌گه:

      سلام شادی عزیز :گل:
      ورودتون رو به جمع دوستان پیوند با آشپزی تبریک میگم
      خوشحالم که از مطالب سایت خوشتون اومده

      قابل نگاه مهربونتون رو نداره

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول