این چای قرمز خوشرنگ با اسم رسمی ِ چای ایبیسکِس که در ایران به چای ترش معروفه
مامان بزرگها هم بهش میگن چای قرمز های مکه
و در مناطق مختلف دنیا به اسمهای مختلفی از جمله روزِلا ، چای کُجرات ، رِد سُرِل ، رُسل و ….. گفته میشه
واقعا یدونه ست ،
یعنی حالا روسله ، سورله هرچی باشه یدونه باشه
اگه خواصشو بدونید میشینید روز و شب ازینا میخورید ، انقدرم خوشگل و راحته که به همه مهمونای عیدتونم از همین میدید
این چای ، غنچه های خشک شده گیاه روزلا ست که از بوته های بومی آفریقاست
کشور اصلی تولید کننده ش هم سودان و مصر هستن
همونطور که گفتم در مناطق مختلف دنیا از همون آفریقا گرفته تا امری کا و فیلیپین و جاماییکا این نوشیدنی خوشمزه رواج داره ، در کتاب گیاهان طبی آفریقا و کتابهای دیگه کلی خواص بی نظیر برای این چای ذکر شده
برای خانمها خوشحال کننده تر از همه اینکه :
این چای لاغر میکنه
منبع غنی از آهن هم هست
و آرامش بخشه
بالاتر از این خاصیت ها اثری مثل انسولین داره ، باعث میشه که قند به داخل سلول بره و احساس کاذب گرسنگی برطرف بشه ، و روی بهبود دیابت و پرفشاری خون و به طور کلی سندروم متابولیکی X موثره
حتی اگه دنبال خاصیت هم نباشیم ، رنگ زیبای این چای انقدر مسحور کنندست که نمیشه از خوردنش گذشت
پس بریم سراغ ساختنش :
مواد لازم :
چای ترش : ۱ ق غ
آب جوش : یک فنجان
روش کار :
چای خشک رو داخل توری مخصوص دم نوش میریزیم :
(توری دم نوش تو بازار ایران هم به وفور یافت میشه ، اگه پیدا نکردید چای رو مستقیم داخل یه لیوان بریزید بعدا صاف کنید )
توری رو داخل لیوان میذاریم و آب جوش هم میریزیم روش :
در لیوان رو میبندیم:
، ۵ دقیقه صبر میکنیم ، فرآیند لذتبخشیه ، عصاره قرمز زیبای گل روزلا از توری به آب تراوش میکنه و یه موج بی نهایت خوشرنگ داخل آب زلال جاری میشه
حتی دیدنشم لذتبخشه
بعد از ۵ دقیقه چای خوشرنگمون آمادست
مینوشیم و چربی میسوزونیم و لذت میبریم
نوش جان