این چای قرمز خوشرنگ با اسم رسمی ِ چای ایبیسکِس که در ایران به چای ترش معروفه
مامان بزرگها هم بهش میگن چای قرمز های مکه
و در مناطق مختلف دنیا به اسمهای مختلفی از جمله روزِلا ، چای کُجرات ، رِد سُرِل ، رُسل و ….. گفته میشه

واقعا یدونه ست ،

یعنی حالا روسله ، سورله هرچی باشه یدونه باشه

اگه خواصشو بدونید میشینید روز و شب ازینا میخورید ، انقدرم خوشگل و راحته که به همه مهمونای عیدتونم از همین میدید
این چای ، غنچه های خشک شده گیاه روزلا ست که از بوته های بومی آفریقاست

کشور اصلی تولید کننده ش هم سودان و مصر هستن

همونطور که گفتم در مناطق مختلف دنیا از همون آفریقا گرفته تا امری کا و فیلیپین و جاماییکا این نوشیدنی خوشمزه رواج داره ، در کتاب گیاهان طبی آفریقا و کتابهای دیگه کلی خواص بی نظیر برای این چای ذکر شده

برای خانمها خوشحال کننده تر از همه اینکه :

این چای لاغر میکنه

منبع غنی از آهن هم هست

و آرامش بخشه

بالاتر از این خاصیت ها اثری مثل انسولین داره ، باعث میشه که قند به داخل سلول بره و احساس کاذب گرسنگی برطرف بشه ، و روی بهبود دیابت و پرفشاری خون و به طور کلی سندروم متابولیکی X موثره

حتی اگه دنبال خاصیت هم نباشیم ، رنگ زیبای این چای انقدر مسحور کنندست که نمیشه از خوردنش گذشت

پس بریم سراغ ساختنش :

مواد لازم :

چای ترش : ۱ ق غ

آب جوش : یک فنجان

روش کار :

چای خشک رو داخل توری مخصوص دم نوش میریزیم :

(توری دم نوش تو بازار ایران هم به وفور یافت میشه ، اگه پیدا نکردید چای رو مستقیم داخل یه لیوان بریزید بعدا صاف کنید )

توری رو داخل لیوان میذاریم و آب جوش هم میریزیم روش :

در لیوان رو میبندیم:

، ۵ دقیقه صبر میکنیم ، فرآیند لذتبخشیه ، عصاره قرمز زیبای گل روزلا از توری به آب تراوش میکنه و یه موج بی نهایت خوشرنگ داخل آب زلال جاری میشه

حتی دیدنشم لذتبخشه

بعد از ۵ دقیقه چای خوشرنگمون آمادست

مینوشیم و چربی میسوزونیم و لذت میبریم

نوش جان

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول