یکی از دسرهایی که خیـــــــــــلی وقته میخوام واستون پست کنم ، این چیزکیکه :

درباره چیزکیک جالبه بدونید که اصل این دسر خوشمزه به یونان باستان برمیگرده و اولین کسی که به طور مکتوب از چیزکیک یاد کرده یک پزشک!! (میبینم که آشپزی بینمون پرطرفداره) یونانی به اسم Aegimus بوده

طی این همه قرنها روشهای مختلفی برای پختن (یا نپختن ) چیزکیک ابداع شده

میشه هردو لایه از نوع پختنی باشه

یا هیچکدوم لایه ها رو نپزیم (چیزکیک یخچالی )

یا مثل این پیزکیک امروزی ، فقط لایه کیکی پختنی باشه ، بریم سراغ ساختنش تا منظورم واضحتر بشه :

مواد لازم :

کیک اسفنجی : ۱ عدد (توضیح میدم )

پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم (۱بسته)

خامه جلد صورتی صبحانه : ۲۰۰ گرم (۱ بسته)

پودر ژله آلوئه ورا : ۱ بسته

ژله دلخواه : دلخواه ! (میگم جریانشو)

روش کار :

من با این دستور همیشگی کیک رو پختم ، باید کیک رو توی قالب کمربندی بپزیم ، بعد که سرد شد از قالب خارج کنیم و قالب رو بشوریم چون لازمش داریم

قسمت گنبدی کیک رو برش میزنیم و جدا میکنیم :

کیک رو کنار میذاریم

پودر ژله رو هم با یک لیوان آب گرم روی حرارت ملایم کاملا حل میکنیم که هیچ ذره حل نشده ای باقی نمونه

و میذاریم کنار تا خنک بشه

حالا پنیر و خامه رو با همزن ۴-۵ دقیقه حسابی میزنیم :

اولش خیلی لخته لخته ست اما نگران نباشید ، یکنواخت میشه :

اینجا ژله حل شده رو (که سرد شده اما نبسته ) بهش اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم :

حالا اون کیک محترم رو برمیگردونیم داخل قالبش که شستیم و خشک کردیم :

مخلوط پنیری رو میریزیم روش :

این مخلوط غلیظه ، خودش صاف نمیشه ، باید با کاردک صافش کنیم :

حالا قالب رو راهی یخچال میکنیم ، معمولا ۴ ساعت طول میکشه تا لایه پنیری کامل بسته بشه

هروقت انگشت روش گذاشتیم فرو نرفت بسته

قالب رو میاریم و با لبه چاقو لبه کیک رو آزاد میکنیم :

کمربند قالب رو که بازکنیم خودش جدا میشه دیگه :

حالا چیزکیکمون آمادس :

اما متداوله که یه لایه ژله ای  معمولا قرمز هم روی کیک میدن ، اگه میخواید اون کار رو بکنید

بعد ازینکه لایه پنیری بست ، نه لبه هارو جدا کنید و نه قالبو باز کنید 

یک بسته ژله دلخواهتونو هر رنگ و طعمی که دوست دارید با یک و نیم لیوان اب حل کنید و هروقت انقدر خنک شد که غلظتش از سفیده تخم مرغ خام سفت تر شد ، بریزید روی لایه پنیری و ۲ ساعت داخل یخچال بذارید ببنده

همونطور که از عکس بالا معلومه من اول روی لایه پنیری میوه چیدم، بعد ژله بی رنگ ریختم

یعنی مراحل کارم شد : پختن کیک /درست کردن لایه پنیری روی کیک /چیدن لایه میوه و ریختن ژله روی اون

اینم لایه ها از کنار :

و اینم برش چیزکیک :

خیلی خوشمزه میشه ، درست کردنش از توضیح دادنِ طرز ساختش خیلی راحتتره

پس برید سراغش که باهاش کار داریم …

دسته بندی چیزکیک
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول