قبلا اینجا بهتون چیزکیک یادم دادم ، همون چیزکیک اصیل با کرِمچیز فراستینگ خوشمزش ، یه دسر خیلی عالیه منتها یه مقدار قر و فرش زیاده و شما مجبورید زحمت کیک پختن هم بکشید …

اما میدونیم که چیزکیک انواع مختلف داره،ممکنه هم لایه کراست و هم لایه کرم هرکدوم  پختنی یا نپختنی باشن ، برای مواقعی که وقت یا حوصله کیک پختن نداریم اما دلمون چیزکیک میخواد ، این گزینه مناسبیه : چیز کیک یخچالی یا چیز کیک نپختنی! که هیچکدوم از لایه هاش نیاز به پخت نداره و یک دسر نسبتا سریع و راحته

من برای یلدایی شدن،این دفعه نوع پرتقالیشو در نظر گرفتم ، پس دسر ما میشه نوبِیک چیزکیک ِ پرتقالی

شما میتونید با توجه به فصل و ذائقتون پرتقال رو با هر میوه ای که دوست دارید جایگزین کنید ،ژله رویی رو هم طعم همون میوه درنظر بگیرید

مثلا ژله توت فرنگی با برش های توت فرنگی و …

مواد لازم :

بیسکوئیت ساقه طلایی : ۱ بسته

کره: ۸۰ گرم

پنیر خامه ای : ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه :۲۰۰ گرم

ژله آلوئه ورا : ۱ بسته

پرتقال : ۱ عدد

برای لایه رویی : ژله پرتقال: ۱ بسته

نکته :برای انواع چیزکیک انتخاب نوع پنیر خامه ای به ذائقه شما وابسته ست، من برای چیزکیک پختنی وطعم توت فرنگی وسایر طعمهای شیرین از  پنیر ماسکارپونه استفاده میکنم چون کاملا بی نمک و اصطلاحا شیرینه ،برای طعم پرتقال پنیر خامه ای صبحانه استفاده کردم که بی نمک نیست،البته شور هم اصلا نیست ، بیسکوئیت ساقه طلایی که در چیزکیک نپختنی! استفاده میکنیم یه ذره نمک داره  ، این نمک با طعم ترش ژله پرتقال خیلی سازگاره و چیزکیک طعم پنیری قوی تری نسبت به چیزکیک ماسکارپونه خواهد داشت

روش کار:

اول از همه یه قالب کمربندی مناسب انتخاب کنید،این مقدار برای قالب ۲۰ سانتی ایده آله

کف قالب کاغذ روغنی یا سلفون بندازید و بعد کمربند قالب رو نصب کنید

بهتره کره به دمای اتاق برسه و کمی نرم بشه

بیسکوییتهارو همراه کره داخل غذاساز بریزید(یا هر وسیله ای که میشه باهاش بیسکوییت رو پودر کرد و کره رو به خوردش داد) :

هربار چند ثانیه دستگاهو روشن کنید ،تا وقتی کاملا بیسکویت پودر بشه :

حالا پودر حاصل رو کف قالب بریزید و با ته لیوان خوب فشرده و صاف کنید :

یکنواختی این لایه در خوشگلی چیزکیکتون موثره و فشردگیش در خوبی برشها

در قالب رو بپوشونید و داخل فریزر قرارش بدید تا این لایه زود ببنده و برید سراغ کرمچیز فراستینگ (اگه فارسی رو پاس بداریم میشه : لایه ی بسته شدنی ِ خامه پنیری)که قبلا هم یادش دادم،

برای اینکار باید بسته ژله آلوئه ورا رو توی یک لیوان آب گرم حل کنیم :

و روی شعله ملایم کمی هم بزنیم تا کامل حل بشه:

و بعد کنار بذاریم از داغی بیفته

پنیر و خامه رو ۲ دقیقه با همزن مخلوط میکنیم ،بعد ژله حل شده سرد شده رو هم اضافه میکنیم و ۱ دقیقه دیگه هم میزنیم :

چیزفراستینگ ما آماده استفادست ، میشه همینجوری بریزیمش روی لایه بیسکوییتی داخل قالب ، یا از میوه هم داخلش استفاده کنیم

اول برشهای منظم و یکنواخت از میوه آماده میکنیم

بعد برای چسبوندن برش میوه به کنار ظرف ، قالب رو لحظه آخر از فریزر خارج میکنیم ،برشهای میوه مورد نظرمونو دور تا دور قالب میچینیم،به سمت دیواره یخ زده قالب فشارشون میدیم که بچسبن :

بقیه میوه رو فیله میکنیم و داخل فراستینگ میریزیم :

و میریزیمش توی قالب و روشو با کاردک صاف میکنیم :

با در بسته راهی یخچال میشه ،

ژله ای که برای لایه رویی در نظر گرفتیم هم همزمان با یک و نیم لیوان آب جوش حل میکنیم و کنار میذاریم

حدود دو ساعت طول میکشه تا لاییه پنیری ببنده ،تو این مدت ژله میوه ای رو بیرون یخچال نگهدارید و هر یک ربع همش بزنید که حالت لخته لخته پیدا نکنه و نبنده میخوایم فقط کمی سفت بشه ،در حد سفیده تخم مرغ ،

ژله رو روی لایه پنیری میریزیم و میذاریم توی یخچال تا ببنده

من یه دورچین ساده با پوست و برگ پرتقال کنار ظرف سروم چیدم :

موقع سرو، لبه های ژله رو با نوک چاقو از قالب جدا میکنیم :

بعد کمربند رو باز میکنیم و آروم دوره قالبو برمیداریم:

چیزکیک خوشگلمون میاد بیرون:

به کمک اون کاغذ روغنی زیری از روی قالب مثل مصدوم بلندش میکنیم ، کاغذ رو جدا میکنیم و جناب چیزکیکو میذاریمش توی ظرف سرومون:

چیزکیک زیبای ما حاضره

با برشهای خوش رنگ پرتقال داخلش :

و دورچین پرتقالیش

پرتقال در پرتقال در پرتقال !

امیدوارم با این بمب ویتامین ث و کالری بهتون خوش بگذره ،

این هم برشش :

تقدیم به شما، نوش جان  

پ.ن: آلبوم سایت با عکسهای یلدای ۹۴ به روز رسانی شد

4 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    مگه میشه رنگ نارنجین . طعم پرتقال خووووشمزه و خووووش رنگ و خوووووشگن مشه….

    ووووووووووی پیوند جووووونم مثل همیشه عااااااااااااالی

    یه بوووووس به این بوزورگی به دستای هنرمندت

    . .واقعا ازت ممنوووونم که اینهمه با حوصله توضیح میدی

    • پیوند می‌گه:

      نه اصلا نمیشه ، واقعا هرکاریش کنه خوشگله،و خیلی خوش عطر …
      مرسی عزیزم،شما همیییشه لطف داری
      ای بابا،خجالتم نده دخملی ،نیازی به این کارا نیست
      همین ذوق و شوقت و اینکه خرچی از روی سایت میپزی خبرم میکنی کلی واسم انگیزست ،همیشه پاینده باشی ???

  2. M.M می‌گه:

    سلام ،پیوندجان موادلازمی که شما گفتی برای چهارنفر کافیه؟؟؟

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول