این کاتلیسkutless، داداش همون کتلت kutlet خودمونه ،شایدم خواهرشه نمیدونم ! هرچی که هست یه غذای سوخاری خیلی خوشمزست،تو مایه های کروکت و ناگت و بقیه خوشمزه های این خانواده که امروز میخوام به روش خیلی تصویری! یادتون بدمش

خیلی چیز خوشمزه و شیکیه ،میتونید یه گوجه انگوری با خلال دندون فرو کنید توش و به عنوان فینگرفود هم سروش کنید

مواد لازم:

گوشت چرخ شده:۲۰۰ گرم

سیب زمینی پخته : ۵۰۰ گرم

پیاز: ۱ کوچک

گشنیز : دو سوم پیمانه خرد شده تازه یا یک ق غ خشک شده

سیر:۲ حبه

آبلیمو: ۱ ق غ

پودر زنجبیل: ۱ ق چ

پودر زیره سبز: ۱ ق چ

تخم مرغ:۱

برد کرامبز(خرده باگت خشک) یا پودر سوخاری : ۱ پیمانه

فلفل سیاه: ۱ ق چ

زردچوبه: ۱ ق چ سرخالی

روش کار:

گشنیز رو حسابی ریز میکنیم :

سیب زمینی پخته رو پوره میکنیم :

آبلیمو رو به سیب زمینی اضافه میکنیم:

بعد زیره :

اگه ادویه مخلوط پودر پیازوسیر و فلفل دارید،نصف ق چ بزنید:

 کمی هم  فلفل سیاه :

نصف گشنیز رو هم به سیب زمینی  اضافه میکنیم و کمی نمک به سیب زمینی میزنیم :

سیب زمینی رو خوب مخلوط میکنیم و کنار میذاریم ،میریم سراغ مواد داخلش

پیاز و سیر رو باهم خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم:

زردچوبه میزنیم:

گوشت  و پودر زنجبیل رو هم اضافه میکنیم :

۵ دقیقه تفت میدیم تا گوشت از خامی دربیاد ، بعد گشنیز رو اضافه میکنین و شعله رو خاموش میکنیم :

حالا تخم مرغ رو داخل یه کاسه کوچیک میشکنیم و با چنگال میزنیم :

بعد کمی فلفل سیاه و نمک به تخم مرغ اضافه میکنیم و همراه بردکرامیز توی سینی کنار دستمون میذاریم :

از خمیر سیب زمینی یه تیکه اندازه گردو برمیداریم و کف دستمون پهن میکنیم :

یک قاشق از مواد گوشتی میذاریم وسطش:

لبه دو طرفو میاریم روش:

بقیه لبه رو هم با دست خیس مرتب میکنیم تا مثل توپ بشه :

حالا توپی رو میزنیم توی تخم مرغ زده شده:

بعد کاملا با بردکرامبزآغشته میکنیم :

و میندازیم توی روغنی که حتما از قبل داغ کردیم ،اگه روغن داغ نباشه وامیره و اگه روغن کم باشه مغزپخت نمیشه

مثل بقیه سوخاری ها ، بهتره توی روغن شناور باشه تا طلایی و مغزپخت و خوشگل از آب در بیاد

حدود ۳ دقیقه با شعله ملایم سرخش میکنیم ، تا طلایی بشه:

در کنار سبزی و گوجه و .. سرو میکنیم :

این عکسها خیلی قدیمیه واسه همینم مثل این روزا زیاد تزئین نداره !

بالاخره این طفلی ها هم پست شدن!

این دفعه که مجددا کاتلیس پختم قبل از سرخ کردن واسشون یه دورچین آماده کردم که مثل سری قبل سرشون بی کلاه نمونه

این عکس تکی جناب بشقاب دورچین:

این هم عکس کاتلیس های این دفعه :

،آخیش ،بالاخره خوشگل شد

این هم نمای داخلش که سری قبل به عکس نرسیده بود:

با سبزی خوردن و نارنج خیلی خوشمزه بود ، جاتون خالی

همه جورش خوشمزست ، امتحانش کنید

نوش جان

ا

14 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. منا می‌گه:

    پیوند جانم من از خوراک ماهی به سبک ویتنام که درست کردم گشنیزم مونده فریزر، حدود یه هفته پیش
    به نظرت ازش استفاده کنم برای فردا، بد میشه؟

    • پیوند می‌گه:

      به به نوش جونتون ?
      آره میتونی استفاده کنی،برای داخل سیب زمینی بذارش توی صافی یخش باز شه،آبش بچکه که سیب زمینی ها وانره ،برای داخل گوشت میتونی با یخ هم بندازی چون ابش تبخیر میشه

      خیلی هم عالی ،آفرین منای باسلیقه ?

  2. افسانه می‌گه:

    سلام پیوند جونم .خسته نباشی. به به چی شده این کاتلیس . بابا تابلو نقاشی که نیست ظرف غذا اخه از این تزئین بیشتر!!نمی دونم چرا از کار با سیب زمینی میترسم اخه قبلا یه چی تو این مایه ها درست کرده بودم وارفت.

    • پیوند می‌گه:

      سلام افسانه جون ، خیلی ممنون خانمی، سلامت باشی ، چطوری با برف و سرما؟

      خخخخ! اتفاقا غذا اثر هنری میتونه باشه ، ولی خب این تزئین نداره ،یه مدلیه دیگه … با تزئین بیشتر دوس دارم
      جاتون خالی خوشمزه بود ، از پختش نترس، اگه اون قسمتی که روی هم میاری خوب ببندی و درز نداشته باشه وا نمیره ،نگران نباش

  3. سعیده می‌گه:

    سلام پیوند جون .دستت درد نکنه.
    به جای گشنیز نمیشه از یه سبزی خشک معطر دیگه استفاده کرد؟مثلا ترخون؟

    • پیوند می‌گه:

      سلام سعیده جون ، ممنونم

      فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه، عطرش فرق میکنه اما خب اگه با ذائقتون سازگاره اینکارو بکنید

  4. دخترپاییز می‌گه:

    وووووی عطر گشنیز محشررررره….

    راست میگی فینگر فود خوووشگلی میشه….

    پیوند جووونم واقعا واقعا …..فوق العاده ای عزیزم….بووووووووس

    • پیوند می‌گه:

      جات خالی دخملی، چقدر خوبه که بازم میتونی بیای سایت

      یه موقع فرصت کردی فینگرفودیشو بپزون،خوشگل و خوشمزه

      ممنووووووووووونم دختر پاییزی بی همتا ، خودتم فوق العاده ای گلی ، بووووووووووووس و قلب

  5. سولماز می‌گه:

    سلام پیوند جون خسته نباشید
    کارت حرف نداره عزیزم هم غذات هم تزینت ممنون از اموزشت گلم

    • پیوند می‌گه:

      سلام سولماز جونم، مرسیییییییی مهربون،سلامت باشید

      شما خیلی به من لطف دارید،خوشحالم که خوشتون اومده ،بوس :: قلب

  6. منا می‌گه:

    راستی رئیس جان من درسـتش کردما، البته تنهایی نمیشد با آقا همسر دوتایی درستش کردیم. به عکس نرسید، سریع میل شد، الهام و نیما هم کلی خوششون اومد. نیا گفت این آخر ِ غذاست! فوق العاده شده بود
    سری بعدی که خودم تنها درست کردم یه برنامه اینستاگرامی اَدو ِرتایزینگ توپ میزارم براش ، این غذا لیاقت بهترینها رو داره
    😉

    • پیوند می‌گه:

      آفففففففففففرین،براوووووووووووووووووو،نایسسسسسسسسسسسس
      خوب کاری کردی،دست هردوتون درد نکنه، منم با خواهریم پختم که بتونم عکس بگیرم،دستهای پشت دستکش دست خواهرمه!
      آره واقعا خوشمزست،مخصوصا که دوتایی باعشق پختید،اصلا یه مزه دیگه داره،نوش جونتون
      به به ، کامرشیالز بای منا ! دیس سِشِن : کاتلیس!
      خوبه من میشینم پای برنامه ای که مجری خوشگلی مثل تو داره ، خعلی خوبه

  7. لیلا می‌گه:

    سلام عزیزم،الان واسه بعد افطار این غذا رو درست کردم،دوست دارم زودتر افطار بشه بخورم،مممممنوووون از غذاهات

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول