من علاقه مفرط ( و مبهمی! ) به توت فرنگی دارم 

فصل توت فرنگی که میشه ، همونجوری که سنجابها فندق انبار میکنن ، من مدام توت فرنگی میخرم و ذخیره میکنم

طبیعتا به دسرهای توت فرنگی دار هم علاقمندم و مدام دنبال فرصت میگردم که بپزمشون

این روزا ، لا به لای کشیک های طولانی ،یک بعد از ظهر این کاپ کیکها  رو هم با کلی عشق و علاقه پختم که ببرم پاویون و با همکارای عزیزم بخورم

فکر میکنم خالی از لطف نباشه که تا فصل توت فرنگیه این کاپ کیکهای خوشگل و خوشمزه رو با درست کنید و لذت ببرید

مواد لازم:

دنت: یک بسته (توت فرنگی خوش طعم تره اما هر طعمی رو میتونید استفاده کنید )

شکر : نصف لیوان

آرد: یک لیوان

کره: ۵۰ گرم

تخم مرغ:۲ عدد

بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری

روش کار :

 تخم مرغها رو توی کاسه بزرگ با همزن برقی ۳-۴ دقیقه هم بزنید ( اینجا چندقطره اسانس توت فرنگی داخل تخم مرغ بریزید خیلی خوش عطر میشه)

کرم رنگ که شد شکر رو اضافه کنید ۲ دقیقعه دیگه هم بزنید 

این کِرِم به دست میاد

 کره نرم شده رو اضافه کنید

حتما نرم  و هم دمای اتاق باشه

همزمان دنت رو هم اضافه کنید با دور تند هم بزنید

سریع یکدست میشه :

حالا آرد و بیکینگ پودر رو بریزید و با دورکند همزن یا با لیسک هم بزنید 

یکنواخت که شد ، داخل کپسولها رو تا نیمه با قاشق ازش بریزید

بذارید داخل فر یا مایکروفر ۲۰۰ درجه ۱۵- ۲۰ دقیقه بپزه 

برای تزیین اول سطحشو با سر ساده قیف از خامه فرم گرفته پوشوندم و بعد توت فرنگی گذاشتم :

سالم 

یا برش خرده 

نوش جان 

این هم من در پاویون در حال ارتکاب جرم   + بافت کیک از نمای بغلی

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول