خب اینم یک مدل دیگه کتلت برای دوستانی که عاشق سرخ کردنی یا عاشق مرغ هستند ،
این کتلت به علت اینکه سیب زمینی پخته نداره نسبت به کتلتهای دیگه روغن کمتری به خودش جذب میکنه

مواد لازم :

سینه مرغ فیله شده : ۳۰۰ گرم

سیب زمینی : ۱ عدد متوسط

پیاز : ۱ عدد متوسط

لپه پخته : یک پیمانه سرخالی

هویج :۱_۲عدد

سیر: ۱ حبه

آرد : ۱ ق غ

نمک، فلفل سیاه ، آویشن، پاپریکا ، زعفران

روش کار :

فیله مرغ و لپه پخته و سیب زمینی بدون پوست و سیر و پیاز رو با هم توی غذاساز یا چرخ گوشت میریزیم:

بعد ادویه جات رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم :

بعد از مخلوط کردن یه خرده خمیر شله و چسبندست، کم کم آرد میزنیم تا خمیر منسجم بشه:

آخر هم هویج رنده شده رو اضافه میکنیم:

با دست خیس از خمیر گلوله های اندازه گردو برمیداریم و کمی تخت میکنیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم، یک سمت که سرخ شد برمیگردونیم تا سمت دیگه هم طلایی بشه:

کتلت های سرخ شده طلاییمون حاضرن:

من ظرفمو با برش های هویج و پیاز و خیارشور به شکل گل دورچین کردم :

برای این روزای تابستونی در کنار سالادهای خنک و ماست و … غذای خوبیه

بافتش هم به هیچ عنوان چرب نشد برای من چون سیب زمینی پخته نداره

بپزید و لذت ببرید نوش جان 🌹

6 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. سعیده می‌گه:

    به به عالیهههههههههههه.مرحبا پیوند جون

  2. nelahe می‌گه:

    سلام خوبید شما

    می خواستم ببینم میشه آموزش این گل پیازی بگذارید من همیشه عاشق گلهای شما هستم

    مثلا گل با پوست بادمجون را هم بگذارید

    دوم اینکه می خواستم عکس کامل از غذاسازتون بگذارید
    از همه جاش خخخخ
    اخه می بینم در بسیاری از دستوراتتون این غذاساز واقعا کاربرد داره

    من ۱ و ۲ و ۳ دارم مخلوط کن دارم دیگه مولینکس دارم و چند تا چیز دیگه

    ولی این غذاساز شما خیلی جالبه همه چی باهاش خرد می کنید
    میشه دقیق نشون بدید چیه مرسسی

    البته من قبلا چند تا درخواست ازتون کردم نمی دونم انگار بدتون اومد و گفتید این جا درخواست نداریم و من خیلی ناراحت شدم
    حالا خیلی سعی کردم که نگم اما نتونستم
    اگه امکان داره بگذارید

    و میدونم گل هویجی گذاشتید اما میشه گل بادمجونی را هم بگذارید
    باید پوست سرخ کنیم باید نمی دونم از بادمجون خام پوست بگیریم با چی پوست بگیریم میشه بگید کامل با عکس

    • پیوند می‌گه:

      سلام ممنونم شما خوبید؟
      بله ان شا الله وقت کنم عکس این گل رو هم میذارم،البته توی اینترنت سرچ کنید مرحله به مرحله هست، من ممکنه تا برسم پست کنم خیلی طول بکشه و شرمنده بشم

      غذاساز من یه سه کاره خیلی معمولیه که واسه خونه مجردیم آوردم این شهر مرزی ! یه آدرس ایملی چیزی بدید واستون شخصا مدل و عکسشو بفرستم خانومی

      عزیزم من بدم نیومد، فقط چون فرصت نمیکنم غذاهایی خارج از منوی روزانه ام بپزم غذای درخواستی قبول نمیکنم که شرمنده نشم،آخه من طبق اینکه چی میل دارم و فصل چیه غذا میپزم

      برای بادمجون باید با پوستگیر(پیلِر) پوست بادمجون رو باریک و بلند ببرید، وقتی سرخ کردن خود بادمجون تموم شد، توی روغنش ۱ دقیقه بندازید کمی نرم بشه و خارج کنید، با دستمال آشپزخونه چربی اضافیشو بگیرید و عینا مثل گل هویجی بپیچید
      موفق باشید

  3. :) می‌گه:

    بسیار با سلیقه و اشتها بر انگیز …

    سپاس به خاطر این دستور مفید

    :)

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول