بچه که بودم ،هروقت گیلاس قرمز میومد ، میفهمیدم که تولدم داره نزدیک میشه …
امسال یک روز از سرکار برگشتم و دیدم یکی از اقوام واسمون گیلاس باغ آورده
اوح اوح ، یک تولد دیگه م هم داره نزدیک میشه ! چه زود تابستون شد
خب حالا از مطلب پرت نشم بریم سراغ نقشه کشیدن واسه این گیلاسهای خوشگل که مثل توت سفیدها و هسته طالبی ها بیهوده از دنیا نرن
این کمپوت خوشرنگ رو بپزیم که واسش نقشه ها داریم :
مواد لازم :
گیلاس : نیم کیلوگرم
شکر:۱ پیمانه
آب :۳ پیمانه
روش کار :
آب و شکر رو داخل قابلمه لعابی میذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد
بعد گیلاسها رو میریزیم داخلش :
میذاریم بجوشه تا وقتی گیلاسها نرم بشه و وقتی میچشیم ، شهد به عمقش رفته باشه
و کمپوت ما آماده ست ،
میذاریم داخل شیشه در بسته خنک بشه تا وقتش ….
مرتبط با :
دسته بندی دسر