بچه که بودم ،هروقت گیلاس قرمز  میومد ، میفهمیدم که تولدم داره نزدیک میشه …

امسال یک روز از سرکار برگشتم و دیدم یکی از اقوام واسمون گیلاس باغ آورده

اوح اوح ، یک تولد دیگه م هم داره نزدیک میشه ! چه زود تابستون شد

خب حالا از مطلب پرت نشم  بریم سراغ نقشه کشیدن واسه این گیلاسهای خوشگل که مثل توت سفیدها و هسته طالبی ها بیهوده از دنیا نرن 

این کمپوت خوشرنگ رو بپزیم که واسش نقشه ها داریم :

مواد لازم :

گیلاس : نیم کیلوگرم

شکر:۱ پیمانه

آب :۳ پیمانه

روش کار :

آب و شکر رو داخل قابلمه لعابی میذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد

بعد گیلاسها رو میریزیم داخلش :

میذاریم بجوشه تا وقتی گیلاسها نرم بشه و وقتی میچشیم ، شهد به عمقش رفته باشه

و کمپوت ما آماده ست ،

میذاریم داخل شیشه در بسته خنک بشه تا  وقتش ….

دسته بندی دسر
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول