من خودم استفاده از گوجه تازه رو به رب گوجه ترجیح میدم، طعمش یه چیز دیگست ،مخصوصا برای پلو ها .

بعضی دستورای آشپزی هم هستن که در اونها از canned tomato یعنی همین گوجه کنسرو شده استفاده شده ،

پس این روش کنسرو کردن گوجه رو هم برای پلوها و هم استفاده در رسیپی هایی که گنسرو گوجه میخواد و هم برای جلوگیری از بیهوده ازدنیا رفتن کوه گوجه تو یخچال استفاده میکنیم

مواد لازم:

گوجه سفت : نیم کیلو

آبلیمو: یک ق غ

نمک: یک ق چ

روش کار:

باید پوست گوجه هارو با شوک حرارتی بکنیم (طفلکی ها!)

یعنی اول میندازیمشون توی آب جوش:

و بلافاصله آب یخ:

کافیه با نوک چاقو یک چاک بدیم،پوستش به راحتی بلند میشه

به همین روش همه گوجه هارو پوست میگیریم:

بعد قسمتهای سبز و هسته هارو کاملا جدا میکنیم :

کلی فیله گوجه آماده میشه

باید این فیله هارو بریزیم توی شیشه

شیشه و درش رو میندازیم داخل آب و به جوش میاریم(اگه شیشه سرد رو بندازیم توی آب جوش میشکنه،پس با هم حرارتشون میدیم ):

حالا فیله گوجه رو میریزیم توی شیشه جوشیده (شیشه رو کاملا پر میکنیم)و نمک و آبلیمو رو اضافه میکنیم :

شیشه در بسته رو مجددا میذاریم توی آب،ارتفاع آب باید از در شیشه بالاتر بیاد و شیشه غرق بشه

میذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد و ۵ دقیقه در دمای جوش نگه میداریم

خب! کنسرو گوجه ما آمادست

اگه مراحل رو به خوبی انجام داده باشیم ،این گوجه تا یک هفته بیرون و بیش از یکماه داخل یخچال تا وقتی درش باز نشده سالم میمونه

برای غذاهامون لازمش داریم ، به زودی ……….

دسته بندی بیسیک/پایه

10 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    سلام پیوند جوووووونم….

    اولا ….امیدوارم اولین نفری باشم که روزت رو تبریک میگه…

    روز پزشک مبارک عزیزم….یه عاااااااااااالمه گل و بووووس و تبریک….

    دوما……امیدوارم…که پزشک متعهد و وفادار به قسم نامه ات باشی…

    در مورد پست های آخری تو وبلاگم…

    ازت معذرت میخوام خدا شاهده قصدم توهین به پزشکان خوب و زحمتکش نبوده و نیست…

    پیوند جووونم عزیزم…نمیخواستم به کسی توهین کنم…ولی وقتی برای درد دستم پیش دکتر رفتم و اون پیرمرد بی ادب اونجوری بهم گفت دیگه بد جور عصبی شدم. و اونا رو نوشتم…بازم ازت معذرت میخوام
    امیدوارم….همیشه با وجدان آسوده زندگی کنی…

    یازم روز پزشک مبااااارکت باشه عزیزم

    • پیوند می‌گه:

      سلام دختر پاییزی عزیزم

      از تبریکت خیلی ممنونم دوست خوبم ، شما اولین نفر نبودی اما خب تبریکت خیلی برام ارزشمند و به یادماندنی خواهد بود خانومی

      از خوندن دردسرها و آزاری که از پزشکها دیدی واقعا متاسف شدم ، اما خب اگه یک آشپز غذاشو بد بپزه ما نمیایم بگیم همه آشپزهای دنیا چنین و چنان هستن …

      میدونم عزیزم، ما آدما گاهی موقع عصبانیتمون کارای عجیبی میکنم ، میدونم که دختر خوش قلبی هستی … ،من قسم خوردم که هیچ تعصبی بین من و بیمارم فاصله نندازه ، ازون حرفت رنجیده بودم اما کینه ای به دل نداشتم دوست خوبم
      از دعای زیبات ممنونم ، وجدان آسوده بهترین هدیه خداونده ،امیدوارم همه در هر صنفی که هستیم سعادتش رو داشته باشیم

      و بازهم از تبریکت ممنون
      تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد،وجود نازکت آزرده گزند مباد

  2. بهار می‌گه:

    سلام پیوند عزیز. این روش های زندگی مفید برای مواد غذایی خیلی خوبه. ممنون. منتظر استفاده از این کنسرو خوشگل هم می مونم.

    • پیوند می‌گه:

      سلام بهارجونم ، مرسی ، امیدوارم به کارتون بیاد
      اونم در اولین فرصت پست میکنم، فعلا دارم پستهای خیلی تابستونی! رو میذارم تا فصلشون نرفته …

  3. افسانه می‌گه:

    سلام پیوند عزیزم خسته نباشی .من دوباره اومدم ی مدت حسابی در گیر انتخاب رشته بودم فرصت نداشتم به سایتت سر بزنم الان که اومدم میبینم حسابی اکتیو بودی کلی پست گذاشتی .افرین .من برم این خبر خوش به مامانم بگم دیروز داشت نق میزد با گوجه های پا به سن گذاشته یخچال باید چیکار کنه .راستی روز پزشک مباررررک خانوم دکتر.با ارزوی بهترینها برای تو دوست خوبم

    • پیوند می‌گه:

      سلام افسانه جونم ،خوبی؟ نبودنت حس میشد خانومی، خوشحالم که درگیر کار خوب و مفیدی بودی ، انشالله یک رشته عالی که سعادت و شادیت در اون باشه قبول میشی

      ایووووووووول! خوشحالم ،پس به داد گوجه ها برسید تا بیهوده از دنیا نرفتن ، سلام منم به مادرجون برسونید
      ممنونم عزیزم، منم برات برآورده شدن زیباترین آرزوها و رویاهاتو از خدای مهربون میخوام، مخصوصا امشب که میلاد امام مهربونیهاست ، بر همه مبارک

  4. مریم.ص می‌گه:

    خانم دکتر روزتون مبارک.
    یادم بود اینترنت نداشتم. :)

  5. محب مهدی(عج) می‌گه:

    دست گلت درد نکنه.عالی بود

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول