فکرشو بکنید شما مثل من از طرفداران سرسخت بادمجون هستید! بعد طی یک اقدام انتحاری! یک عالمه بادمجون میخرید و باهاش کشک بادمجون، کاپوناتای بادمجون، ماست بادمجون و .. درست کردید و خوردید، یدونه تک بادمجون مونده که نمیدونید باهاش چی بپزید

خب برای اون تک بادمجون براتون یه پیشنهاد ویژه دارم : کوفته بادمجون نازنین!

مواد لازم:

برنج : نصف پیمانه

بادمجان: ۱ عدد

گوشت چرخ شده : ۱۵۰ گرم

گردو : نصف لیوان

پیاز : ۱ عدد کوچک

لیمو تازه یا ۲ ق غ آبلیمو

سیر : ۱ حبه

رب گوجه : ۱ قاشق

آب : ۱ لیوان

روش کار :

بادجون رو روی شعله کبابی میکنیم:

بادمجون کبابی رو پوست میگیریم

برنج رو با ۲ لیوان آب و نصف ق چ نمک ، روی حرارت میذاریم تا وقتیکه آب کاملا جمع بشه ، اما ته دیگ نبنده

برنج پخته، گوشت چرخ شده،پیاز، گردو و بادمجون کبابی رو باهم داخل غذا ساز میریزیم

* اگه مایلید کوفته بافتش خیلی منسجم باشه، یک سفیده تخم مرغ خام رو هم در این مرحله به مواد کوفته اضافه کنید

وقتی چند پالش زدیم و خوب ریز شدند، ادویه جات رو هم اضافه میکنیم و به خوبی مواد کوفته رو مخلوط میکنیم

اندازه گردو از مواد کف دستمون میذاریم و پهن میکنیم،وسطش گردو نصفه یا پیز داغ و .. میذاریم

بعد کوفته رو میبندیم و با فشار کف دو دست فرمشو گرد و مرتب میکنیم

کوفته های آماده شده رو با کمی روغن تفت میدیم

بعد به سسی که از سرخ کردن رب گوجه و ۱ قاشق پیاز رنده شده و کمی نمک فلفل دارچین و زعفرون آماده کردیم میندازیم  :

و میذاریم تا آب کمی غلیظ بشه و کوفته جا بیفته

بعدشم کوفته خوشمزمونو با نون یا برنج سرو میکنیم

طعم تازه و خوبی داره

امیدوارم ازش لذت ببرید، نوش جان

دسته بندی غذاهای ایرانی

6 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. برلیان می‌گه:

    سلام عزیزم
    عجب غذای خوشمزه ای شده فک کنم منم دوس داشته باشم

  2. زهره می‌گه:

    خوشمزه به نظر میاد

  3. پروانه می‌گه:

    به نظر کوفته خشمزه ای میاد. جدید هم هست. امتحانش میکنم.

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول