فکرشو بکنید شما مثل من از طرفداران سرسخت بادمجون هستید! بعد طی یک اقدام انتحاری! یک عالمه بادمجون میخرید و باهاش کشک بادمجون، کاپوناتای بادمجون، ماست بادمجون و .. درست کردید و خوردید، یدونه تک بادمجون مونده که نمیدونید باهاش چی بپزید
خب برای اون تک بادمجون براتون یه پیشنهاد ویژه دارم : کوفته بادمجون نازنین!
مواد لازم:
برنج : نصف پیمانه
بادمجان: ۱ عدد
گوشت چرخ شده : ۱۵۰ گرم
گردو : نصف لیوان
پیاز : ۱ عدد کوچک
لیمو تازه یا ۲ ق غ آبلیمو
سیر : ۱ حبه
رب گوجه : ۱ قاشق
آب : ۱ لیوان
روش کار :
بادجون رو روی شعله کبابی میکنیم:
بادمجون کبابی رو پوست میگیریم
برنج رو با ۲ لیوان آب و نصف ق چ نمک ، روی حرارت میذاریم تا وقتیکه آب کاملا جمع بشه ، اما ته دیگ نبنده
برنج پخته، گوشت چرخ شده،پیاز، گردو و بادمجون کبابی رو باهم داخل غذا ساز میریزیم
* اگه مایلید کوفته بافتش خیلی منسجم باشه، یک سفیده تخم مرغ خام رو هم در این مرحله به مواد کوفته اضافه کنید
وقتی چند پالش زدیم و خوب ریز شدند، ادویه جات رو هم اضافه میکنیم و به خوبی مواد کوفته رو مخلوط میکنیم
اندازه گردو از مواد کف دستمون میذاریم و پهن میکنیم،وسطش گردو نصفه یا پیز داغ و .. میذاریم
بعد کوفته رو میبندیم و با فشار کف دو دست فرمشو گرد و مرتب میکنیم
کوفته های آماده شده رو با کمی روغن تفت میدیم
بعد به سسی که از سرخ کردن رب گوجه و ۱ قاشق پیاز رنده شده و کمی نمک فلفل دارچین و زعفرون آماده کردیم میندازیم :
و میذاریم تا آب کمی غلیظ بشه و کوفته جا بیفته
بعدشم کوفته خوشمزمونو با نون یا برنج سرو میکنیم
طعم تازه و خوبی داره
امیدوارم ازش لذت ببرید، نوش جان
سلام عزیزم
عجب غذای خوشمزه ای شده فک کنم منم دوس داشته باشم
خواهش میکنم عزیزم
امیدوارم بپزی و لذت ببری
خوشمزه به نظر میاد
جاتون خالی خوشمزه بود 😍
به نظر کوفته خشمزه ای میاد. جدید هم هست. امتحانش میکنم.
ممنونم نگاهتون زیباست خانومی 😘