“کولفی” یه جور دسر هندی بر پایه لبنیاته ،در واقع بستنی سنتی هندیاس که از قدیم در قالبهای مخروطی شکل درست میکردن ،

من همیشه برای مصرف انبه دنبال دستورهای متنوع هندی هستم ، اصلا انبه که میبینم تو مغزم جرقه میزنه که : به به دسر مقوی ! یه چیز خوشمزه ، یه طعم نو !

این کولفی هم یک دسر مقوی با طعمی نو و خوشمزست ، یعنی اگه انبه و خامه و زعفرون دوست داشته باشید این بستنی مخصوص شماست :

مواد لازم :

انبه فیله شده : یک عدد

خامه صبحانه : نصف پیمانه

شیرعسلی : نصف قوطی(اگه ذائقه شما خیلی شیرین پسنده تا ۱ قوطی جا دارید ! )

شیر: ۲۰۰ سی سی

هل: ۲-۳ عدد

زعفران

روش کار:

خامه و هل و زعفرون و انبه و شیر عسلی  رو با هم مخلوط میکنیم :

شیر رو هم اضافه میکنیم:

همرو میریزیم توی بلندر چند لحظه میزنیم تا یک پوره خامه ای خوشرنگ درست بشه :

مراحل کولفی انبه

این پوره رو میریزیم داخل قالب مخصوص بستنی چوبی و راهی فریزر میکنیم:

بعد هی ساعتا رو میشماریم تا حاضر بشه

شب تو خواب طعم اون قطره ای که با انگشت از لبه پارچ ناخنک زدیم میاد زیر زبونمون!

آخ جون بالاخره حاضر شد

انبه خورها ، معذرت ! نمیخواستم انقدر دهنتونو آب بندازم

ولی خودمونیم ، خوشمزس !

بفرمایید، نوش جان

دسته بندی دسر

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. زهره می‌گه:

    سلام پیوند جان خوشحالم برگشتی دلمون برای دستورای خوشمزه ات تنگ شده بود

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول