اون کوکی پرتقالیه بود که وعده دادم ؟!

ایناهاش

تقدیم به پرتقال دوست ها ، و مثل من پرتقال ندوست! هایی که میخوان پرتقالشونو مصرف کنن
این کوکی فرم خودش رو به خوبی در فر حفظ میکنه و به همین علت میتونین برای بیسکوئیتهایی که به شکلهای خاص طراحی میکنین از همین خمیر استفاده کنین

مزیت دیگش هم اینه که ماندگاری طولانی داری

بریم سراغ ساختنش …

مواد لازم :

آرد سفید : ۲ پیمانه

پرتقال : ۱ عدد (نصف لیوان آب + ۱ ق زِست)

تخم مرغ : ۳ عدد

شکر : نصف پیمانه

کره : ۶۰ گرم

روش کار :

زرده تخم مرغ رو جدا میکنیم :

پوست رویی پرتقال رو با رنده جدا میکنیم (قسمت سفید قاطیش نشه)

و آبش رو هم میگیریم :

کره رو هم همونطوری سرد و جامد رنده میکنیم :

حالا توی ظرف بزرگ کره رو به زرده اضافه میکنیم :

و شکر و زِست پرتقال رو :

شروع میکنیم با همزن برقی میزنیمش :

بعد از ۳-۴ دقیقه کرم رنگ و پفکی میشه :

اینجا آب پرتقال رو هم اضافه میکنیم :

و بازم میزنیم تا یکدست بشه :

دو سوم آرد الک شده رو اضافه میکنیم :

با قاشق مخلوط میکنیم و بقیه آرد رو قاشق قاشق اضافه میکنیم تا خمیر یکنواخت و لطیفی بدست بیاد که به دست نمیچسبه :

خمیر رو در کیسه فریزر میپیچیم و میذاریم حداقل نیمساعت داخل یخچال (یا یکربع فریزر) بمونه تا کره انسجام خودشو بدست بیاره و بشه خمیر رو قالب زد

بعد ازین مدت روی سطح کار بین دو لایه سلفون با وردنه به قطر نیم سانت بازش میکنیم :

و با قالب مورد نظرمون قالب میزنیم

من طرح پرتقال در نظر داشتم پس گرد قالب زدم :

سینی فر رو کمی چرب میکنیم و کوکی ها رو میچینیم داخلش ، پف نمیکنن پس فاصله چندانی نمیخوان :

راهی فر ۱۸۰ درجه میشه برای ۱۰-۱۵ دقیقه :

مدام چکشون کنید هر لحظه که خواست شروع کنه به طلایی شدن خاموشش کنید

وقتی خنک بشه به راحتی از سینی جدا میشه و کوکی ما حاضره

برای تزئینش :

من با اون سفیده تخم مرغی که از مواد اولیه مونده بود ، رویال آیسینگ درست کردم و با ترکیب رنگ زرد و قرمز پرتقالی رنگش کردم:

(یک قسمتشم سفید کنار گذاشتم )

دو تا سر قیف ساده انتخاب کردم :

روی بیسکوییتهای رو با آیسینگ غلیظ و سرقیف ظریفتر دورگیری کردم :

بعد با آیسینگ رقیق تر پر کردم :

و یک حلقه آیسینگ سفید و یک نقطه سفید مرکزی روی هرکدوم کشیدم :

بعدشم با خلال دندون از محیط به مرکز کشیدم که حالت برش پرتقال رو به خودش بگیره :

به همین سادگی کلی برش پرتقال آماده میشه :

شما اگه حوصله همینم ندارید ، خیلی راحت آیسینگ ساده رو با قاشق بریزید روی کوکی و ترایفل رنگی بپاشید روش:

اما توصیه میکنم اگه ذائقه شما شیرینی زیاد رو دوست داه ، آیسینگ رو حذف نکنید چون این کوکی کم شیرینه

خودمونیم این قیافه پرتقالی یه چیز دیگست :

امیدوارم بپزید و لذت ببرید

نوش جان

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. حامی می‌گه:

    سلام
    ادم با شما فک میکنه چقذز اشپزی و علی الخصوص شیرینی پزی چقققققدررر راحته

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول