اون کوکی پرتقالیه بود که وعده دادم ؟!
ایناهاش
تقدیم به پرتقال دوست ها ، و مثل من پرتقال ندوست! هایی که میخوان پرتقالشونو مصرف کنن
این کوکی فرم خودش رو به خوبی در فر حفظ میکنه و به همین علت میتونین برای بیسکوئیتهایی که به شکلهای خاص طراحی میکنین از همین خمیر استفاده کنین
مزیت دیگش هم اینه که ماندگاری طولانی داری
بریم سراغ ساختنش …
مواد لازم :
آرد سفید : ۲ پیمانه
پرتقال : ۱ عدد (نصف لیوان آب + ۱ ق زِست)
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : نصف پیمانه
کره : ۶۰ گرم
روش کار :
زرده تخم مرغ رو جدا میکنیم :
پوست رویی پرتقال رو با رنده جدا میکنیم (قسمت سفید قاطیش نشه)
و آبش رو هم میگیریم :
کره رو هم همونطوری سرد و جامد رنده میکنیم :
حالا توی ظرف بزرگ کره رو به زرده اضافه میکنیم :
و شکر و زِست پرتقال رو :
شروع میکنیم با همزن برقی میزنیمش :
بعد از ۳-۴ دقیقه کرم رنگ و پفکی میشه :
اینجا آب پرتقال رو هم اضافه میکنیم :
و بازم میزنیم تا یکدست بشه :
دو سوم آرد الک شده رو اضافه میکنیم :
با قاشق مخلوط میکنیم و بقیه آرد رو قاشق قاشق اضافه میکنیم تا خمیر یکنواخت و لطیفی بدست بیاد که به دست نمیچسبه :
خمیر رو در کیسه فریزر میپیچیم و میذاریم حداقل نیمساعت داخل یخچال (یا یکربع فریزر) بمونه تا کره انسجام خودشو بدست بیاره و بشه خمیر رو قالب زد
بعد ازین مدت روی سطح کار بین دو لایه سلفون با وردنه به قطر نیم سانت بازش میکنیم :
و با قالب مورد نظرمون قالب میزنیم
من طرح پرتقال در نظر داشتم پس گرد قالب زدم :
سینی فر رو کمی چرب میکنیم و کوکی ها رو میچینیم داخلش ، پف نمیکنن پس فاصله چندانی نمیخوان :
راهی فر ۱۸۰ درجه میشه برای ۱۰-۱۵ دقیقه :
مدام چکشون کنید هر لحظه که خواست شروع کنه به طلایی شدن خاموشش کنید
وقتی خنک بشه به راحتی از سینی جدا میشه و کوکی ما حاضره
برای تزئینش :
من با اون سفیده تخم مرغی که از مواد اولیه مونده بود ، رویال آیسینگ درست کردم و با ترکیب رنگ زرد و قرمز پرتقالی رنگش کردم:
(یک قسمتشم سفید کنار گذاشتم )
دو تا سر قیف ساده انتخاب کردم :
روی بیسکوییتهای رو با آیسینگ غلیظ و سرقیف ظریفتر دورگیری کردم :
بعد با آیسینگ رقیق تر پر کردم :
و یک حلقه آیسینگ سفید و یک نقطه سفید مرکزی روی هرکدوم کشیدم :
بعدشم با خلال دندون از محیط به مرکز کشیدم که حالت برش پرتقال رو به خودش بگیره :
به همین سادگی کلی برش پرتقال آماده میشه :
شما اگه حوصله همینم ندارید ، خیلی راحت آیسینگ ساده رو با قاشق بریزید روی کوکی و ترایفل رنگی بپاشید روش:
اما توصیه میکنم اگه ذائقه شما شیرینی زیاد رو دوست داه ، آیسینگ رو حذف نکنید چون این کوکی کم شیرینه
خودمونیم این قیافه پرتقالی یه چیز دیگست :
امیدوارم بپزید و لذت ببرید
نوش جان
سلام
ادم با شما فک میکنه چقذز اشپزی و علی الخصوص شیرینی پزی چقققققدررر راحته
سلام
واقعا هم همینطوره ،هم راحت هم لذت بخش
ممنونم که نظرتونو نوشتید