موز ازون میوه هاییه که خیلی زود خراب میشه

یکی از راههایی که برای نجات موزها داریم ، اینه که باهاشون یه دسر خوشمزه درست کنیم

دسرهای خیلی زیادی با موز وجود داره ، این یکی خیلی متفاوته :

کویی کودوک ، از دسرهای خیلی معروف مالزیه که با موز درست میشه

طرز ساختش خیلی راحته و برای وقتی دنبال سریعترین راه برای غیب کردن موز اضافه هستیم گزینه خوبیه

این دسر تونسته در بین مردم دنیا طرفدار کسب کنه و در هتهای مالزی همیشه پای ثابت میز دسره

من دستورش رو اینجا کشف کردم و پختم ، خودم انقدرا دوسش ندارم ، چون نه با موز جورم و نه با شیرینی جات و سرخ کردنی ها (چه تبلیغی !)

اما شاید شما با همه اینها جور باشید ، پس تا دیر نشده موزهای خیلی رسیده تون رو نجات بدید :

مواد لازم :

موز رسیده : ۳ عدد

آرد :حدود نصف پیمانه

تخم مرغ : یک عدد

بیکینگ پودر : ۱ ق چ

آب : نصف پیمانه

روغن برای سرخ کردن

این دسر شکر نداره و باید از موزهای خیلی شیرین استفاده کرد

روش کار :

داخل یک ظرف تخم مرغ رو میشکونیم و با چنگال میزنیم ، آرد رو هم جدا با بیکینگ چودر مخلوط میکنیم :

بعدش تخم مرغ زده رو میریزیم رو آرد :

آب رو هم اضافه میکنیم :

همه رو با چنگال میزنیم تا یکدست بشن :

موز رو با دست داخلش خرد میکنیم :

با چنگال هم میزنیم ، باید غلظتش طوری باشه که موز دیده نشه ، اگه رقیقه ۱-۲ قاشق آرد اضافه کنید :

یه اینجور مخلوطی به دست میاد :

روغن رو میذاریم کاملا داغ شه ، بعد با اسکوپ ازین مواد برمیداریم و داخل روغن داغ میندازیم :

اگه روغن کاملا داغ باشه سریع پف میکنه و برشته میشه :

خیلی سریع (۲-۳ دقیقه)  طلایی میشه ، از روغن خارج میکنیم و میذاریم روغن اضافیش بچکه:

اینم نمای خیلی نزدیکش ، یه شیرینی پفکی و برشته پر از قطعات موز

روی کاغذ آشپزخونه قرار میدیم و به سبک مالزیایی ها داخل ظرف چوبی سرو میکنیم :

امیدوارم بپزید و لذت ببرید ،

نوش جان

دسته بندی دسر, شیرینی و کوکی

4 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    ووووووووووی من برعکس عاااااشق شیرینی ام…ترشی و لواشک و تمرهندی و ترشکم دووووس دارم…بستگی داره از کدوم ور بیدار بشم:))ولی موز نه…میوه خیلی دوست دارم ولی با موز نمیدونم چرا دوست نمیشم…خیلی خیلی کم پیش میاد که هوس موز کنم…تو مهمونی هم چیزی که سمتش نمیرم همین موز بیچاره اس…برعکس مامانم هرجا برن فقط موز میخورن……

    ولی فک کنم چیز خووشمزه ای بشه…روش هم کمی خاکه قند و دارچین بزنم شیرین تر میشه…کنار بستنی وانیلی…
    نمیدونم چرا همش میخوام تو رسپی ها تغییر بدم…نه اینکه خیلی بلتم….آیکون خودشیفتگی….:))

    بووووووووووووس…..بازم زیادی حرف زدم….ببخشید

    • پیوند می‌گه:

      آرره این موز بنده خدا شانس نداره،من یه موقع موز رو راحت میخورم ،صبح که وقت نداشته باشم درست حسابی صبحانه بخورم،یه موز برمیدارم ،نه ظرف میخواد ،نه چاقو چنگال ،واسه تنبل بازی گزینه مناسبیه !
      اوهوم،خلاقیتت خیلی خوبه،به نظرم ارزش امتحانشو داره ،مخصوصا با چاشنی دارپین ،به به
      یهویی یادم افتاد یه نوشیدنی دارپینی دارم که صدساله تو نوبت پسته …………

      خود رو دوست داشتن هم چیز خوبیه ، منافاتی با دوست داشتن بقیه نداره که

      تازه منم دوستت دارم ،دوست شیرین زبونم

  2. منا می‌گه:

    به به
    در نظر دارم یا یکشنبه یا دوشنبه این دسر رو درست کنم
    با تشکر
    منا

    😉

    • پیوند می‌گه:

      آخ جون چه عالی، پس امروز و فردا میپزیش، من خودم موز پخته دوس ندارم ،امیدوارم شما خوشتون بیاد
      نوش جونتون

      مرسی که هرچیو میپزی بهم خبر میدی،کلیییی خوشحال میشم

      باتشکر،پیوند

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول