روز یکی از همین اعیاد فرخنده رجب و شعبانیه بود و من از صبح نشستم چند نوع غذا و دسر آماده کردم که در کنار خانواده عزیزم دورهمی جشن بگیریم ،

یهویی مامان جونم هوس کیک کردن ، منم ازونجایی که مامانم به ندرت هوس چیزی میکنه (در واقع به ندرت بیان میکنه) خودم رو ملزم دونستم که درکنار بقیه غذا و دسر ها کیک هم بپزم

اوووف! اما کی حال تزئین کیک داره؟!

خلاصه یه کیک کویک میکس پختم و ۳ قاشق غذاخوری از آردش رو با پودر کاکائوی تیره آلمانی جایگزین کردم که رنگ کیکم شکلاتی بشه

کیک خوشمزه ای هم شد اما خب به عنوان کیک روز عید یه باگ اساسی داشت ! تزئین نداشت

همونجوری که کیک داغ رو توی ظرف میذاشتم یه فکری به ذهنم رسید : پشمک !

آره پشمک خیلی راحت به کیک داغ میچسبه ، مخصوصا وقتی که بافت کیک به خاطر داشتن شکلات یا کاکائو مرطوب تر از حالت عادی باشه پوزخند

سه سوته رفتم بسته پشمک رو آوردم و با دقت دسته های پشمک رو ازش بیرون کشیدم که بافتش پنبه ای و رشته ای بمونه ، بعدم رشته هارو چند ثانیه به دیواره کیک گرم نگهداشتم و چسبید :

تزئین کیک با پشمک

یعنی سر جمع در عرض کمتر از ۴۵ دقیقه کیک کاکائویی کوچولوی خوشمزه با یه تزئین ابری پنبه ای ساده و دوست داشتنی بدست اومد

تزئین کیک با پشمک

گفتم روش رو روز عیدی واستون بذارم شاید شما هم سر ذوق اومدید و به مناسبت این روز زیبا دل خانوادتون رو شاد کردید دوست داشتن

روزگارتون پر از سادگی های لذیذ ، عیدتون مبارک

دسته بندی کیک, یلدا
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول