من برای مواقعی که فرصتم کمه ، از کیکی که احتیاجی به روکش کشیدن نداشته باشه خیلی استقبال میکنم پوزخند

چندروز پیش برای عیادت یکی از دوستان عزیزم که کسالت داشت تصمیم گرفتم  کیک بپزم ، و مسلما چون فرصتم کم بود دنبال کیکی بودم که روکش نخواد

با تجربه قبلی کیک زمین تنیس تصمیم گرفتم کیک سبزرنگ بپزم که نمای شبیه چمن رو ایجاد کنه:

کیک اسفناج

خوشبختانه این دفعه فصل اسفناج بود و میشد ازین سبزی خوشرنگ در کیک استفاده کرد ، خوشبختانه طعمش هم مورد پسند واقع شد

در ادامه مطلب با آموزش این کیک خوشگل و خوشمزه در خدمتتونم

مواد لازم:

مواد لازم کیک اسفناج

اسفناج: به اندازه یک پیمانه پوره شده ، بدون ساقه

آرد: ۲ پیمانه

شکر: یک و نیم پیمانه

تخم مرغ: ۳ عدد

روغن مایع:سه چهارم پیمانه

آب لیمو : یک ق غ

بیکینگ پودر:۳ ق چ

وانیل: نصف ق چ

نمک: یک چهارم ق چ

روش کار:

اسفناج رو بدون ساقه پوره میکنیم :

مراحل کیک

بیکینگ پودر و نمک رو به آرد اضافه میکنیم:

مراحل کیک

آرد رو الک میکنیم و کنار میذاریم ، شکر ، وانیل و تخم مرغها رو با همزن برقی به خوبی  میزنیم :

مراحل کیک

حدود ۳ دقیقه ادامه میدیم تا تا رنگ مخلوط به سفیدی بزنه و بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم:

مراحل کیک

همزن برقی خاموش ، حالا پوره اسفناج رو اضافه میکنیم:

مراحل کیک

با قاشق هم میزنیم، رنگ سبز زیباش تو مخلوط پخش میشه ، به به پوزخند

آرد رو هم اضافه میکنیم:

مراحل کیک

مایه کیک رو داخل قالبهایی که به خوبی داغ و بعد چرب کردیم میریزیم

مراحل کیک

فر از قبل گرم شده ، ۱۸۰ سانتی گراد برای حدود نیمساعت، شروع کنید به چک کردن با خلال دندون،هروقت خلال تمیز درومد کیک حاضره

بذارید خوب خنک بشه بعد از قالب خارجش کنید، وگرنه چون بافتش خیلی ترده امکان خرد شدنش زیاده

به همین راحتی کیک خوشرنگ خوشمزمون حاضره،

من با گل فوندانتی که از قبل داشتم تزئینش کردم:

کیک اسفناج

بافت داخلش هم ترد و خوشرنگهدوست داشتن:

بافت کیک اسفناج

بپزید و لذت ببرید، نوش جان گل تقدیم شما

دسته بندی کیک, کیک و کاپ کیک
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول