این کیک ساده و بسیـــــــــــار خوشمزه رو من برای تولد خواهرم که همزمان با بهار متولد شده پختم

سعی کردم تم بهاری داشته باشه و درعین حال تزئینش ساده باشه و وقت زیادی نگیره

نکته جالب کیک شیفون اینه که بدون شیر و روغن پخته میشه

بافت سبکی داره که برای خامه کشی واقعا مناسبه و کیک ما کاملا مثل کیکهای خامه ای قنادی میشه

من معمولا سراغ کیکهایی که باید زرده و سفیده رو جدا هم زد نمیرم ، اما چون خواهرم کیک خامه ای دوس داره ، واسش ازین دستور استفاده کردم ، انصافا هم عالی بود

بعدش با تم کارتون دیو و دلبر beaty and the beast که از انیمشین های مورد علاقم و شخصیت داستان “بل” بسیار شبیه خواهر مهربونمه برای تزئین کیک استفاده کردم

البته کیکهای بسیار زیباتری با الهام از این انیمیشن میشه درست کرد اما من شب قبل از تولد کشیک بودم و باید ساده ترین طرح رو انتخاب میکردم

و در عین حال بهاری ترین طرح رو

که خامه داشته باشه ، نه فوندانت !

پس رفتم سراغاسفنجی با تزئین خامه :

مواد لازم برای کیک اسفنجی :

آرد قنادی: ۳۰۰ گرم معادل ۲ پیمانه

پودر قند: ۳۰۰ گرم معادل ۲ پیمانه سرخالی

تخم مرغ خنک: ۶ تا

بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری سرصاف

نمک: نوک قاشق چایخوری

وانیل: نوک قاشق چایخوری

آب جوش: نصف پیمانه

روش کار :

لطیف ترین آرد قنادیی که سراغ دارید انتخاب کنید ، با نمک و بیکینگ پودری که توی دستور هست سه بار الک کنید :

حالا تخم مرغهای خنک رو از یخچال دربیارید و زرده و سفیده رو از هم جدا کنید ،

شروع کنید سفیده رو با دور کم همزن برقی بزنید :

وقتی بافتش کف دار شد به تدریج نصف پودر قند رو اضافه کنید و دور همزن رو کم کم بالا ببرید :

تا وقتی بافتش کاملا منسجم بشه و جای پره های همزن روش بمونه :

سفیده رو داخل یخچال بذارید، فر رو روی ۱۷۰ درجه روشن کنید

حالا زرده ها رو با وانیل و بقیه پودرقند بزنید :

انقدر که رنگش کمرنگ و بافتش پفکی بشه (تقریبا ۵ دقیقه) :

آب جوش رو درحال همزدن بهش اضافه کنید و سریع هم بزنید :

حالا همزن رو کنار بذارید و قاشق قاشق آرد رو با مواد مخلوط کنید :

بعدش در چند مرحله سفیده رو اضافه کنید :

هم نزنید ، خمیر رو فولد کنید:

یعنی با لیسک از طرفین بیارید وسط ، یه جورایی مثل تا کردن !

یه خمیر کاملا پفکی به دست میاد

کف قالب مورد نظرتون کاغذ روغنی بندازید ، دیواره رو فقط تا ۱ سانت چرب کنید

مایع کیک رو تا ارتفاع یک سوم قالب بریزید:

احتیاجی به صاف کردن نداره ، به خاطر پف خمیر ، سطحش اینجوری ناهمواره :

میذاریمش توی فر که از یک ربع قبل با دمای ۱۷۰ گرم کردیم ، زمان پخت حدودا یک ساعته

اما خیلی خیلی به فر و قالب وابسته ست پس شما از دقیقه ۴۵ با خلال دندون چک کنید

نهایتا وقتی کیک پخت میذاریم کاملا خنک بشه و بعد از قالب خارجش میکنیم ،

کیک خوشمزمون حاضره

من با این مقدار مواد سه تا کیک ۱۷ سانتی داشتم

یک شب سلفون پیچی شده تو یخچال نگهش داشتم بعد هرکدوم از کیکها رو از وسط برش زدم و خامه قنادی مالیدم :

بین هر لایه کیک با کیک بعدی هم این کار رو تکرار کردم

و بعدش هم دورش رو با خامه قنادی که قبل از هم زدن با رنگ زرد خوراکی مخلوط

کرده بودم در چند مرحله پوشوندم :

نهایتا خامه رو به شکل پارچه چروک فرم دادم و روش مروارید گذاشتم :

چون طرح کیک بیوتی اند د بیست رو درنظر داشتم ،

یه تنگ بلور که محتوی یک شاخه گل رزه (طلسم عمر دیوه ) رو روی کیک گذاشتم :

و دوتا گل رز شکفته زیبا رو به عنوان نماد بهار و خواهر زیبا و مهربونم گوشه کیک گذاشتم :

خب دیگه کیکمون حاضره !

تولد ِ عید ِ شما مبارک 

دسته بندی کیک, کیک و کاپ کیک
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول