این دسر خوشمزه و راحت به اسمهای مختلفی از جمله کیک یخچالی،دسر پتی بور و .. هم معروفه ، و باید بگم اگه هیچ مهارتی در آشپزی ندارید اما دلتون دسر شیک و خوشمزه میخواد،این دسر اختصاصی و ویژه برای شماست ، انقدر راحته که میتونید به بچتونم بسپرید درستش کنه ، و حاصل کار هم بسیار شیک و خوشمزه میشه

من تم دسر رو قلبی و عشقولکی کردم که برای روز قلبها بتونید ازش استفاده کنید، البته چه از دسته “ولنتاینی” چه “سپندارمذگانی” چه “این جفنگیات دیگه چیه” هستید، اینو بپزیدش ،خوشمزست

مواد لازم :

بیسکویت پتی بور : ۲ بسته در دو رنگ تیره و روشن ،هرطعمی خوشتون میاد

پودینگ شکلاتی : ۱ بسته

 ۵۰۰ میلی لیتر شیر

یا یکبار پودینگ از این دستور

همین!

روش کار:

کف یه ظرف مستطیلی رو خیس میکنیم و سلفون میکشیم :

با تلاش و مشقت فراوان و زحمتهای زیـــــــــــــــــــــــاد! ، در بسته پودینگو یه قیچی میزنیم میریزیمش توی شیر :

بعد با مرارت فراوان !!!،دو سه دقیقه زحمت میکشیم پای اجاق پودینگه رو هم میزنیم تا به جوش بیاد و قوام بگیره :

بعد ،با پیشرفته ترین اصول مهندسی، یک ردیف بیسکوییت یک رنگ (تیره یا روشن) میچینیم کف ظرف و یک لایه پودینگ میریزیم روش:

متاسفانه! باید این کار طاقت فرسا رو همینجوری ردیفی ادامه بدیم ،یک ردیف تیره،یک ردیف روشن با پودینگ بینشون ادامه میدیم  تا ته بیسکوییتها :

آخرش هم سلفون دو طرف رو میاریم وسط:

و کناره هارو هم تا میزنیم:

این مرحله که میگم شدیدا سخت و وحشتناکه، یه نفس عمیق بکشید و دسر رو راهی یخچال کنید ، تا حداقل ده ساعت

بعد از ده ساعت مشقت و رنج و سختی، برید در یخچالو باز کنید و دسر رو بیارید بیرون، تو این مدت بیسکوییتها کاملا آب پودینگو به خودش کشیده و بافت کیکی پیدا کرده و پودینگ دورش هم غلیظ و سفت شده:

سلفون دورش رو باز میکنیم و میذاریمش توی ظرف سرو:

یک لایه پودر نارگیل میپاشیم روش :

بعدشم با پاستیل قرمز روش قلب میکشیم (میدونم سخته ،طاقت بیارید ،آخراشه ):

خب دیگه فقط مونده دسر رو برش بزنیم:

تبریک میگم دسر شیک خوشگلتون حاضره

به قدری بافتش به کیک شبیهه که هرکی ببینه فکر میکنه شما ساعتها وقت صرف کرید کیک اُپرا پختید

اما خب این واسه کوچه بغلیه اپراست! بالرینه

خیلی راحت و خوبه ، از دستش ندید

خوراک نو عروس های عشقولی آشپزی نابلده ،

روز قلب ها خوش بگذره،نوش جان

پ.ن: سعی میکنم منو قلبی سایتو امروز بذارم صفحه اول برای راحتی دسترسی

دسته بندی دسر, روز قلب ها, کیک

12 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. سعیده می‌گه:

    سلام پیوند جون.
    در قسمت مواد اولیه گفتی که ” یا یکبار پودینگ از این دستور” یعنی چی؟کدوم دستور؟:)

    • پیوند می‌گه:

      سلام سعیده جون! شما ماشالله چه سریع دستور رو دیدی! من دستور رو ارسال کردم و رفتم شام که بیام دسته و لینکها رو اضافه کنیم
      لینک اضافه شد عزیزم، عکس برش کیک هم اضافه میکنم، هنوز وقت نکردم

  2. سعیده می‌گه:

    :) :) :)
    ببخشید عجله کردم ،فک کنم ۷ ماهه اومدم دنیا :)

  3. سولماز می‌گه:

    پیوند جان عالی کارتون حرف نداره

  4. پریسا می‌گه:

    سلام چقدر جالب و دوست داشتنی واسه من که مبتدی ام خیلی خوب بود . ازنحوه توضیح دادنتون که با شوخ طبعی همراهه خوشم میاد

    • پیوند می‌گه:

      سلام ، ممنون از نظر مثبتتون پریسا جون
      شکسته نفسی میکنی عزیزم ،شما که کارت خوبه?
      مرسی ، میگم خوش بگذره بهمون دیگه ،فانی باشیم ?

  5. مامان مریم می‌گه:

    سلام عزیزم خیلی خیلی عالی شده نوش جونت

  6. محب مهدی(عج) می‌گه:

    سلام گلی.چقدر عالی،فکر میکردم یه کیک عجیب غریب باشه ولی خیلی راحت بود.مممنونم گلی

    • پیوند می‌گه:

      سلام خانومی
      منم اول طرحشو دیدم فکر کردم اوف چه مصیبتیه! اما دستور رو دیدم عالیه
      فعلا من چندباری ظرف این دو سه هفته درست کردم ،خیلی راضیم ازش

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول