میخواستم مبحث کیک تولد روبا همین یک پست جمع و جور کنم ،

اما دیدم تعداد عکسها و مراحل زیاده و سنگین میشه ،

پس امروز طی دو تا پست مبحث رو تموم میکنم ،اول میریم سراغ ساختن گلها و تزیینات ..

منتظرم به این زودیا کارهای قشنگتونو با فوندانت ببینم ، همونطور که گفتم دامنه کار با فوندانت خیـــــــــــــــــلی گسترده ست و چیزهایی که میتونیم باهاش بسازیم خیلی خیلی خیلی متنوعه

فوندانت رو که در پست ِ کیک تولد – مرحله دوم : خمیر فوندانت مرحله به مرحله ساختیم و گذاشتیم یک شب داخل یخچال ادب! شد و حالا میخوایم باهاش کار کنیم

حالا بافتش خیلی بهتر شده و فرم پذیری خوبی داره :

کار بااین موجودِ نیمه ادب شده یک سری اصول کلی داره که اگه رعایت کنیم میتونیم کار تمیز و شیکی داشته باشیم :

  1. اگه فوندانت شله و وا میره و زیادی میچسبه ،باید داخلش کمی پودر قند الک کنید
  2. اگه خیلی سفته و خرد میشه ، باید چند قطره(قطره با جرعه فرق داره عنایت داشته باشید لطفا ) گلیسیرین بهش اضافه کنید
  3. برای اینکه اشیا فوندانتی ما موقع اسمبل کردن کج و معوج نشن و فرمشون حفظ بشه، باید حداقل ۲۴-۴۸ ساعت قبل از سرو کیک اونها رو بسازیم و خارج یخچال در یک محیط غیرمرطوب بذاریم تا خشک بشن
  4. نمیشه بعد از وصل کردن اشیای فوندانتی کیک رو داخل یخچال گذاشت ، با رطوبت یخچال  همه چی وامیره و متلاشی میشه ، پس کیک رو همون روز سرو گلکاری میکنیم ، نترسید چندساعت در دمای اتاق طوریش نمیشه
  5. لایه فوندانتی رو میشه از روز قبل روی کیک کشید و داخل یخچال گذاشت ، فقط باید کیک رو خوب با سلفون بپوشونید تا بیش از حد مرطوب نشه
  6. اشیا فوندانتی داخل خامه حل میشن ، هرگز روی خامه با فوندانت تزیین نکنید
  7. چسب فوندانت ” آب ” است ، یعنی برای اسمبل کردن قطعات کافیه مرطوبشون کنید
  8. برای رنگ کردن فوندانت از رنگهای مایع نمیشه استفاده کرد ، رنگ ژله ای استفاده کنید ، وقتی مقدار رنگ زیادی احتیاج دارید حتما با پودر قند همراهش کنید که فوندانت زیادی شل نشه و فرم پذیری خودش رو حفظ کنه

خب این از اصولش ، پس هر طرحی رو که در نظر دارید با رعایت اون اصول و صبر و حوصله میتونید پیاده کنید

من طرحم رو اینجوری پیاده کردم ، مراحلش رو میذارم شاید به کار طرح شما هم بیاد :

 خمیر رو به رنگ دلخواه در آوردم و روی سلفون باز کردم و قالب و برشهای لازم رو زدم :

طرحهایی که احتیاج دارشت که با بعد خاصی خشک بشن رو به کمک اشیا تمیزی که دم دست بود مثل نی و میله فلاسک و … ثابت نگه داشتم که فرم خودش رو حفظ کنه :

برای بال پروانه ها از ترایفل رنگی استفاده کردم :

(یک موچین جدا برای اینکار بخرید، برای اسمبل کردن جزییات ریزخیلی به کار میاد )

قطعاتی که لازم بود روی هم متصل بشه رو بعد ازینکه یه مقدار خشک شد، با آب به هم چسبوندم :

(زیادی خیسش نکنید، همه چیز ذوب میشه)

انواع و اقسام طرح رو میشه ساخت ، مثلا زنبور ، رول رنگی ، انواع گل و کفشدوزک و غیره :

چندتا عکس از زوایای مختلف میذارم که اگه مایلید ایده بگیرید:

همه رو بسازیدو بذارید خارج از یخچال  بذارید خوب خشک بشن ،

باز هم تکرار میکنم تا وقتی که کیک باید توی یخچال باشه به هیچ وجه به کیک وصلشون نکنید

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول