خب ! دیگه داریم به مرحله شیرینِ “نتیجه گرفتن” نزدیک میشیم

بریم سراغ پایان کار …

اصول کار با فوندانت و ساخت اشیا با فوندانت رو که در پست کیک تولد – مرحله سوم : ساخت گل ها و تزیینات گفتم ، فرض بر اینه که اون پست رو مطالعه کردید و اشیا رو ساختید و درحال خشک شدن هستن و الان میخوایم کیک خوشمزمونو که در پست ِ کیک ساده  پختیم تزیین کنیم

 فوندانت کشی :

کیک کنار دستمون آمادست و خمیر فوندانتمون رو که طبق دستور خمیر فوندانت ساختیم و استراحت کرده از یخچال خارج میکنیم تا هم دمای محیط بشه ،

بعد روی سطح کارمون سلفون میندازیم و روی سلفون یک لایه پودر قند نرم الک میکنیم :

بعد با توجه به سایز کیکمون ، یک مقدار از خمیر رو جدا میکنیم و توی دست گلوله میکنیم(که شکلش مرتب بشه) و با وردنه به طور یکنواخت باز میکنیم :

نباید زیاد نازک بشه وگرنه هم پاره میشه و هم سطح کیک رو خوشگل نمیکنه ،

زیادی قطور هم اگه باشه کیک بیش از حد شیرین میشه

قطر ۱-۲ میلیمتر کافیه

چون سطح کار رو با پودر قند پوشوندیم ، خمیرمون اصلا نمیچسبه و راحت میشه اونو برداشت،

دو دستی بلندش میکنیم و روی کیک میذاریم :

اضافیش رو با پیزاکاتر میبریم :

حالا یه کیک سفیدپوش خوشگل داریم :

(البته میشد رنگی هم باشه ، با توجه به طرحمون میشه از فوندانت رنگ شده استفاده کرد)

وقتی با توجه به طرح و رنگمون همه طبقات حاضر شد ، اونارو روی هم میذاریم و با دست مرطوب روی سطحش میکشیم که پودر قند اضافی پاک بشه و کار تمیزتر بشه :

 حد قاصل لایه ها رو نوار کشی کنید :

حالا کیکمون آمادست ، سلفون پیچی شده میره داخل یخچال تا روز سرو

روز سرو کافیه کیک رو از یخچال در بیاریم و اشیای فوندانتیمون رو با آب بچسبونیم

اگه لازمه اشیامون از سطح کار کمی فاصله بگیرن یا سطح کار تخت نیست و باهم مچ نمیشن ، از گلوله های کوچیک فوندانت مرطوب برای اسمبل کردن اونها استفاده میکینم :

اگه اشیاتون رنگارنگه ، دقت کنید که هر رنگ در قسمتهای مختلف تکرار بشه  و چرخش داشته باشه:

حالا دیگه کیک خوشگلمون آمادس

(و ذوق زده میشیم و هزارتا عکس ازش میگیریم )

خسته نباشد و نوش جان 

تقدیم به همه شما 

لطفا در این لحظات ملکوتی افطار، ما رو از دعای خیرتون فراموش نکنید

پ.ن : نکات و سوالات متداول فوندانت :

  1. اگه فوندانت شله و وا میره و زیادی میچسبه ،باید داخلش کمی پودر قند الک کنید
  2. اگه خیلی سفته و خرد میشه ، باید چند قطره(قطره با جرعه فرق داره عنایت داشته باشید لطفا ) گلیسیرین بهش اضافه کنید
  3. برای اینکه اشیا فوندانتی ما موقع اسمبل کردن کج و معوج نشن و فرمشون حفظ بشه، باید حداقل ۲۴-۴۸ ساعت قبل از سرو کیک اونها رو بسازیم و خارج یخچال در یک محیط غیرمرطوب بذاریم تا خشک بشن
  4. نمیشه بعد از وصل کردن اشیای فوندانتی کیک رو داخل یخچال گذاشت ، با رطوبت یخچال  همه چی وامیره و متلاشی میشه ، پس کیک رو همون روز سرو گلکاری میکنیم ، نترسید چندساعت در دمای اتاق طوریش نمیشه
  5. لایه فوندانتی رو میشه از روز قبل روی کیک کشید و داخل یخچال گذاشت ، فقط باید کیک رو خوب با سلفون بپوشونید تا بیش از حد مرطوب نشه
  6. اشیا فوندانتی داخل خامه حل میشن ، هرگز روی خامه با فوندانت تزیین نکنید
  7. چسب فوندانت ” آب ” است ، یعنی برای اسمبل کردن قطعات کافیه مرطوبشون کنید
  8. برای رنگ کردن فوندانت از رنگهای مایع نمیشه استفاده کرد ، رنگ ژله ای استفاده کنید ، وقتی مقدار رنگ زیادی احتیاج دارید حتما با پودر قند همراهش کنید که فوندانت زیادی شل نشه و فرم پذیری خودش رو حفظ کنه

 

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول