کیک رد ولوت یا همون قرمز مخملی که امروز میخوام خدمتتون معرفی کنم ، از سالهای ۱۹۴۰-۵۰ یعنی بعد از جنگ جهانی دوم در آمریکا و کانادا رواج داشته و به مرور به همه دنیا رفته و رسیپی های خیلی متنوعی برای اون ابداع شده . دستوری که امروز میخوام بپزیم ،یکی از بهترین انواع ردولوته که بافتش واقعا منحصر به فرده،یک بافت ظریف و مخملی که با کوچکترین اشاره نوک انگشت پودر میشه ، با یک طعم رویایی و رنگ قرمز آتشین و رومانتیکی که برای روز قلب ها کاملا مناسبش میکنه.

اگه قصد دارید کیک قرمز بپزید، به هیچ وجه به رسیپی همیشگی کیکتون رنگ قرمز اضافه نکنید چون ممکنه یک کیک زبر و قهوه ای تحویل بگیرید ، چون در فرمولاسیون خاص کیک ردولوت ما به کمک واکنش شیمیایی بین باترمیلک (میگم چیه فرارنکنید) و آنتوسیانین موجود در کاکائو ، و رنگ قرمز خوراکی (حتی رنگ لبو) ، رنگ قرمز روشن و زنده ای به وجود میاریم که با پختن تیره و مرده نمیشه و یک بافت منحصر به فرد هم به ما میده

حالا این باتر میلک چیه؟! باترمیلک شیریه که ما با واکنش با سرکه اونو بریده میکنیم ، چون قصد داریم محیط قلیایی شیر که دشمن رنگ قرمزه از بین ببریم ، باترمیلک در کیکهای غیر قرمز هم به کار میره چون اسیدیته اون به فعل و انفعالاتی که باعث ترد و پفکی شدن کیک میشه خیلی کمک میکنه

خب حالا که با صغری و کبری کار آشنا شدیم ، بریم با آرمیتا و پارمیدا ش هم آشنا بشیم که منتظرن!

مواد لازم:

برای کیک:

آرد سفید قنادی : ۲ و نیم پیمانه

شکر: ۱ و نیم پیمانه

روغن مایع : ۱ پیمانه

باترمیلک: ۱ پیمانه

*برای درست کردن باترمیلک ، یک ق چ سرکه سفید به شیر اضافه میکنیم و حرارتش میدیم

تخم مرغ : ۲ عدد(هم دمای اتاق)

بیکینگ پودر : ۱ ق چ سر پر

پودر کاکائو: ۱ ق چ

وانیل:یک چهارم ق چ

نمک: یک چهارم ق چ

رنگ قرمز خوراکی مایع : ۲ ق غ یا ۳ ق غ آب لبوی خیلی غلیظ

سرکه سفید : ۱ ق چ

برای لایه خامه ای:

خامه فرم گرفته شیرین شده قنادی : یک پیمانه

پنیر ماسکارپونه (یا پنیر خامه ای کم نمک دیگه): ۱۰۰ گرم

روش کار :

تخم مرغها (که ۴۰ دقیقه قبل از مصرف از یخچال خارج کردیم ) و وانیل رو ۲ دقیقه با همزن برقی میزنیم تا از لختگی در بیاد:

بعد شکر رو اضافه میکنیم و ۵ دقیقه دیگه میزنیم تا بافتش کرمی و سبک بشه:

روغن و باترمیلک رو هم اضافه میکنیم و ۱ دقیقه هم میزنیم و بعد رنگ خوراکی و سرکه رو اضافه میکنیم :

در کاسه بزرگ آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو رو مخلوط میکنیم :

مخلوط آرد رو به مخلوط رنگی اضافه میکنیم :

با قاشق مخلوط میکنیم تا یک خمیر شل بدست بیاد

گول کف صورتی سر ظرفو نخورید،زیرش قرمزتره :

اگه غلظت رنگتون متفاوت بود و خمیر خیلی کمرنگتر از این بود،میتونید کمی رنگ اضافه کنید

خمیر رو در ۲ عدد قالب ۲۰ سانتی که چرب و داغ کردیم میریزیم (یا نصفش رو در قالب ۲۰ سانتی میپزیم،بعد قالبو میشوییمو نصف دیگه رو میپزیم):

راهی فر از پیش گرم شده میشه ، مدت پختش ۳۰ الی ۴۰ دقیقه ، حتما از دقیقه ۲۵ با خلال دندون بافت کیک رو چک کنید،هر موقع به خلال دندون نچسبید حاضره، اصلا نمیخوایم رنگ قرمز خوشگلمون تیره بشه

لبه های کیک رو با چاقو از دیواره ظرف جدا میکنیم و بعد از خنک شدن،با دقت از قالب خارج میکنیم :

خب کیک ها رو پختیم و روی شبکه خنک کردیم ، خامه قنادی و پنیر ما هم حاضره

میریم سراغ قسمت اسمبل کردن کیک

اگه کیک گنبدی شده،اضافیشو ببرید و تختش کنید

پنیر و خامه رو ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا یکدست بشه:

بعد چند قاشق پر و پیمون از این فراستینگ پنیری روی کیک بریزید:

و با کاردکی که توی آبجوش زدید صاف کنید، ارتفاع این لایه باید حداقل ۱ سانت باشه تا خودشو خوب نشون بده

حالا اونیکی کیک رو روش بذارید

در جابجا کردن کیک محتاط باشید ، بافت این کیک واقعا خاصه و خیلی مخملیه ، با اشاره ای پودر میشه ، برای همینم هست که نمیشه کیکو یکجا بپزید و نصف کنید، حتما باید توی دو قالب پخته بشه

اگه مایل بودید میتونید با بقیه فراستینگ و قیف روی کیکو تزئین کنید

من چندتا گل ساده کشیدم ، بعد به کمک نایلون فریزیری که زیر کیک پهن کرده بودم ، اونو بلند کردم و روی پایه کیک گذاشتم

خب دیگه ، مخمل قرمز ما آماده روح نوازیه

با بافت ابری و ترد

و رنگ شاداب قرمز

از روزهای زندگیتون لذت ببرید، هرروز روز عشقه

روز قلبها مبارک

20 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. سعیده می‌گه:

    عاااااااااالی مثل همیشه.مرسی که به مناسبتا توجه میکنی.
    پیوند جون این کیکو میشه بدون فر درست کرد؟مثلا با کیک پز؟

    ممنون

    • پیوند می‌گه:

      ممنوووونم سعیده نازنین ?? مرسی از توجه شما ، مرسی از انرژی مثبتتون ?
      نمیدونم بشه یا نه ،توی قابلمه بعیده بشه چون مایه کیک خیلی روان و شله و مناسب قابلمه نیست ،خام و پخته میشه

  2. سولماز می‌گه:

    مثل همیشه عالی وبی نقص توضیح دادید
    کیک هم خیلی خوشکل وخوردنی ونانازه

  3. پریسا می‌گه:

    سلام عالی بود با اون توستر چی میشه پخت؟؟؟

  4. پریسا می‌گه:

    سلام منظورم اینه این کیک رو میشه با توستر هم پخت ؟؟

    • پیوند می‌گه:

      سلام پریسا جون ، بله میشه ، اما تایمشو باید با قلقی که از توسترتون دارید تنظیم کنید ، حرارت خیلی شدید هم نبینه ، حرارت تقریبا ملایم و یکنواخت میخواد که مغز پخت و پوک بشه

  5. مامان مریم می‌گه:

    خیلی عالی شده عزیزم نوش جونت

  6. Fvg می‌گه:

    سلام دماي فر بايد چند باشه؟

  7. Helma می‌گه:

    سلام سایز قالب رو نگفتید

  8. ... می‌گه:

    با سلام
    به جای آب لبو میشه از شاتوت پوره شده استفاده کرد (یا آب شاتوت)

  9. ناشناس می‌گه:

    سلام عزيزم
    ببخشيد مقدار شير رو نگفتين

  10. ناشناس می‌گه:

    سلام مارك رنگ خوراكيتون چيه و چه شماره اي هستش

    • پیوند می‌گه:

      سلام ؛ رنگ خوراکی که استفاده کردم در عکس اول که از مواد اولیه گرفتم سمت چپ هستش ؛ البته خب ریزه
      یه مارک ایرانی(اگه اشتباه نکنم نیلگون) رنگ قرمز
      کد تا جاییکه یادمه نداره
      الان شهر دیگه هستم و به وسایلم دسترسی ندارم ؛ بعدا باید از نگاه کنم کدش رو
      اما سخت نگیرید هررنگی رو اگه با دقت اضافه کنید تا به رنگ دلخواه برسه میتونید استفاده کنید

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول