همونطوری که قول داده بودم با آموزش کیک تولدم اومدم ،

مرحله اولش پخت کیکه ،

من ازونجایی که از جدا هم زدن سفیده و زرده تخم مرغ خوشم نمیاد، این کیک ساده رو انتخاب کردم

به سرعت آماده میشه ، بافت نرمی داره و میزان رطوبتش هم کمه و فوندانت رو خراب نمیکنه

مواد لازم :

تخم مرغ : ۴ عدد درشت

آرد : ۳٫۵ پیمانه

شکر : ۲ پیمانه (میزان شکر رو به خاطر شیرین بودن فوندانت کم کردم : ۱٫۵ پیمانه )

روغن مایع : یک پیمانه

شیر: یک پیمانه

بیکینگ پودر : ۳ قاشق مرباخوری

وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری

روش کار:

شکر و روغن رو سی ثانیه با همزن میزنیم تا یکدست بشه :

حالا تخم مرغها رو تک تک اضافه میکنیم ، هر تخم مرغ رو یک دقیقه میزنیم :

با تخم مرغ آخر وانیل رو هم اضافه میکنیم ،

دیگه همزن برقی خاموش، فقط ۳ دقیقه و سی ثانیه لازمش داشتیم 

آرد و بیکینگ پودر رو با هم الک میکنیم ، اول یک سومش رو میریزیم :

حالا نصف شیر رو میریزیم :

دوباره یک سوم آرد

 بقیه شیرو بقیه آرد رو میریزیم ، با قاشق یا لیسک فولد میکینم ، یکدست بشه کافیه :

حالا میریزیمش توی قالب ، ۴۵-۵۰ دقیقه دمای ۱۷۰ درجه بپزه :

کیک خوشمزمون آمادست ، میشه شعله بالای فر رو ۳-۴ دقیقه روشن کنیم که سطحش طلایی بشه

حالا یا کیکمونو نوش جان میکنیم ، یا سلفون میپیچیم و راهی یخچال میکنیم تا فوندانت کشی …

دسته بندی کیک, کیک و کاپ کیک
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول