طی چند پست اخیر چندتا مطلب بیسیک رو یاد دادم تا به این مرحله رسیدیم

درواقع کیک کروی رو با این دستور آماده کردیم

گل های فوندانتی رو هم با این روش ساختیم

هنوز سه جزء از اجزای قوری مونده (یا ابالفضل!)

دسته و مجرا و درِ قوری 

برای دسته و مجرا :

برای دسته که خیلی راحت یه تکه خمیر فوندانت رو به شکل استوانه قل قلی کردم:

و بعد فرم دادم :

برای مجرا هم استوانه رو بعد از فرم دادن از اون سری که قراره سوراخ قوری باشه ، با یه شی بلند فشار دادم که حالت تو خالی پیدا کنه :

بعد اون دو طرف دسته و ته مجرا که قراره به قوری وصل شه ، خلال دندون فرو کردم و گذاشتم خشک بشه

برای در هم یک کاپ کیک کوچولو رو فوندانت کشیدم و داخل ملعقه(ملاقه؟ ) خیس فشار دادم  تا کاملا فرم کروی و صیقلی بگیره :

بعد روش رو به یه گل فوندانتی تزئین کردم :

بعدشم روی قوری سوار کردم و خمیر از رنگ صورتی برای حاشیه رور در استفاده کردم :

حالا باید برم سراغ وصل کردن بقیه اجزا :

گفته بودم چسب فوندانت آبه ، پس با آب و گلوله های فوندانت خیس ، گل و برگها رو روی قوری سوار کردم :

دسته رو هم با  کمک خلال دندون سر جاش فرو کردم :

و مجرا رو :

برای اینکه سنگینی مجرا لنگر میندازه ، به کمک یه شی نگهش داشتم تا وقتی خشک بشه :

بعدشم کیک رو گذاشتم روی پایه ش که یه کیک خامه ای ساده بود :

هورااااااااااااااا کیک قوری ما آمادست 

تقدیم به مادرم 

دسته بندی کیک
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول