فرض کنید یک عالمه موز خوشگل و رسیده تو یخچال دارید و یهو یه مهمون مهربون لطف میکنه با خودش یک عالمه موز واستون میاره.

من با دیدن اون همه موز دقیقا شکل این مینیون سمت راستی شدم ، فقط عینک نداشتم !

بعدش مثل اون مینیون بالایی سرمو خاروندم و یخورده فکر کردم که با این موزا چیکار کنم؟!

نشستم سرچ کردم و در mumsnet این دستور خوب و راحت رو پیدا کردم و با کمی تغییر پختمش ، خوشبختانه از نتیجه کار خیلی راضی بودم

مزیتش به بقیه کیک موزها اینه که هم کویک میکسه و نیازی به جدا هم زدن سفیده و زرده نیست و برخلاف دستور کیک موزهایی که تو نت زیاده، گردو نداره (گردو رو باید سالم خورد خرچ خرچ کنه، چه لذتی داره گردو رو پودر کنیم بریزیم تو کیک؟! )

احتمال اینکه از طعم این کیک خوشتون بیاد خیلی زیاده ، حتی اگه زیاد موز خور نباشید

مواد لازم :

آرد: ۲ پیمانه

شکر : ۱ پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد

موز بزرگ : ۲ عدد

کره یا روغن نباتی : یک پیمانه سرخالی

بیکینگ پودر : ۱ ق م سرخالی

روش کار :

فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم گرم بشه

موزها رو پوست میگیریم و پوره میکنیم و کنار میذاریم :

تخم مرغها رو با وانیل و شکر ۳ دقیقه با همزن برقی میزنیم :

روغن رو اضافه میکنیم و ۲ دقیقه دیگه هم میزنیم :

پوره موز رو هم اضافه میکنیم و ۱ دقیقه هم میزنیم :

بیکینگ پودر رو با آرد مخلوط میکنیم :

و آرد رو به بقیه مواد اضافه میکنیم ، این مرحله همزن برقی نمیخواد، با قاشق با حرکات آهسته مخلوط میکنیم ، بیش از حد هم نزنید

یه مایه کیک غلیظ به دست میاد ، توی قالب لوف (دراز) که کمی چرب کردیم میریزیمش و سطحشو یکنواخت میکنیم :

راهی فر میشه برای ۵۰ الی ۶۰ دقیقه ، بهتره از دقیقه ۴۵ با خلال دندون تستش کنید،هرموقع تمیز بیرون اومد حاضره

بافت اسفنجی قابل قبولی داره و خیلی راحت هم از قالب جدا میشه :

من با چندتا گندمک و گل و خلال پسته یه تزئین ساده روش انجام دادم

کیکمون حاضره ،

اینم بافتش :

با چای و شیر خیلی میچسبه ، مخصوصا تو این هوا ، بپزید و لذت ببرید

دسته بندی کیک, کیک و کاپ کیک

8 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. میترا می‌گه:

    سلام مرسی از سایت خوبتون من تازه کشفش کردم . میشه تو این دستور به جای کره یا روغن جامد، از روغن مایع استفاده کرد؟

    • پیوند می‌گه:

      سلام عزیزم،خیلی خوش اومدید به اینجا ،ممنونم که نظرتون رو نوشتید ??‌
      معمولا میشه به جای روغن جامد کره و مارگارین استفاده کرد ولی روغن مایع نمیشه چون روغن پس میده ،روی بافت کیک هم موثره
      اینم نقل قول از یک منبع درباره پخت کیک :

      استفاده صحیح از تخم مرغ و استفاده لازم و به جا از چربی مورد نظر که جایگزینی کره و مارگارین امکان پذیر است اما به جای کره یا مارگارین یا روغن جامد نمی توان از روغن مایع استفاده کرد .

      شکر درشت باعث خراب شدن کیک میشود .

  2. نسیم می‌گه:

    سلام پیوند عزیزم
    خوبی؟
    خانمی اندازهء وانیل رو ندادی همین امروز من این رو درست میکنم

    • پیوند می‌گه:

      سلام نسیم جون ، تو چطوری؟

      اندازه وانیل اختیاریه ، اصل دستور وانیل نداره و من بخاطر اینکه به بوی تخم مرغ حساسم ، یک پنسه وانیل ریختم

  3. مریم.ص می‌گه:

    سلام مجدد. وقت و حال داشتم اینو هم همین امشب پختم.
    شد این:
    ۱- http://s3.picofile.com/file/8221712384/Kake_moz2.jpg
    ۲- http://s6.picofile.com/file/8221712434/Kake_moz.jpg

    دمای فر شما خیلی زیاده. برای من یک ساعت و نیم طول کشید تا از خمیری در اومد. بازم حس می کنم بیشتر هم می موند طوری نمی شد. ترسیدم بسوزه دیگه درش آوردم.

    بعد هم طعم خاصی داشت. دو سه تا لقمه باید بخوری تا به مزه اش عادت کنی. اگر می شد یه عطری اضافه بشه خیلی بهتر می شد. مثلاً دارچین یا نمی دونم چی پیشنهاد می دی شما؟
    به هر حال ممنون و خسته نباشی. :)

    • پیوند می‌گه:

      سلام به روی ماهتون ، نوش جان

      از ظاهرش کاملا مشخصه که دمای فرتون استاندارد نیست عزیزم ،چه حیف ، بافت کیک خام مونده و پف هم نکرده ، مشخصه خیلی با ذوق پختید و چه تزئین دلنشینی هم داره
      این دفعه فرتون رو با دمای بیشتری از پیش گرم کنید ، راستی بیکینگ پودر هم اگه کهنه بشه میتونه اینجوری بافت کیکو خراب کنه
      بعد از اضافه کردن آرد کیک رو فقط یک یا دو دور زیر و رو کنید ، زیادی هم نزنید
      ، علت اون بویی که حس کردید همین خامی و انسجام بیش از حد بافت کیکه ، دقیقا میتونم تصور کنم چه بویی رو میگید…
      انشالله سری بعد کیکتون با رعایت این نکات خیلی عالی میشه
      ممنونم که عکس هنرت رو واسم فرستادی عزیزم ، خیلی خیلی زیباست ، چه ظرفهای نازی هم انتخاب کردی خانوم خوش سلیقه . اینم به آلبوم هنرهای زیبات اضافه شد ، خدا قوت دوست نازنینم

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول