یه سری غذاها هست که موقع پختنشون آشپزخونه بوی بهشت میگیره

این کیک از هموناس

عطر پرتقالیش آنچنان همه جارو برمیداره که آدم فکر میکنه تو باغهای مرکبات شماله 

طعمش هم کاملا پرتقالیه ،پختنش هم سریع و راحته

من کیک پرتقال های زیادی دیدم، اما هیچکدوم به اندازه این کاملا پرتقالی نبوده

یادمه بچه که بودم مامانم گاهی توی خمیر کیکش رنده پوست پرتقال (آرِینج زست ) میریخت ،

خیلی خوش عطر و طعم میشد اما بازم مثل این دستور که از cooking is easy  برداشتم پرتقالیِ پرتقالی نبود !

نمیدونم چجوری توصیف کنم ، بهتره خودتون امتحانش کنید :

مواد لازم :

پرتقال یک عدد درشت برای : ۱ ق م رنده پوست پرتقال + نصف پیمانه آب پرتقال

آرد : ۱ پیمانه

شکر : نصف پیمانه

تخم مرغ : یک عدد

بیکینگ پودر: ۱ ق م

کره مارگارین: ۵۰ گرم

نمک : یک پنسه (اندازه ای که با دو انگشت برمیداریم)

روش کار:

فر رو روی ۱۸۰ سانتی گراد روشن میکنیم گرم بشه

اول باید پوست پرتقال رو با رنده جدا کنیم :

دقت میکنیم که فقط لایه نارنجی رویی جدا بشه :

حدود ۱ ق م زِست به دست میاد :

بعد ازینکه پوست پرتقال بیچاره رو کندیم ، آبشم میگیریم :

نصف پیمانه آب پرتقال لازم داریم :

اینارو کنار دستمون میذاریم و میریم سراغ بقیه مواد ،

کره رو خرد میکنیم و روی بخار سماور کمی حرارت میدیم تا ذوب بشه :

بعد با شکر مخلوط میکنیم و با همزن برقی ۱ دقیقه میزنیم تا کرمی بشه :

بعد رنده پرتقال رو اضافه میکنیم :

و تخم مرغ رو :

وقتی هم میزنیم یک کِرِم پرتقالی لطیف به دست میاد (زمان زیادی نمیبره ، حدود ۲ دقیقه):

بعدش آب پرتقال رو بهش اضافه میکنیم و ۱ دقیقه هم میزنیم :

در پشت صحنه ! آرد رو با بیکینگ پودر و یک پنسه نمک مخلوط میکنیم :

این مخلوط آردی رو الک میکنیم روی موادمون و مخلوطشون میکنیم :

یک خمیر لطیف به دست میاد :

خمیر رو داخل قالب چرب شده میریزیم ،( بهتره با قاشق ، یکنواخت همه جای قالب بریزیمش):

قالب راهی ردیف وسط فر ۱۸۰ درجه میشه ، ۳۰-۳۵ دقیقه (تا وقتی خلال دندون کاملا تمیز در بیاد) + ۳ دقیقه گریل برای روی کیک

بعد قالب رو از فر میکنیم و روی توری میذاریم تا خنک بشه و کیک جدا شه :

همینجا هم کیک قابل خوردنه اما با این گلِیز پرتقالی یه چیز دیگه میشه

مواد لازم برای گلِیز :

رنده پوست پرتقال : نصف ق چ (زیاده روی نکنید، تلخ میشه)

پودر قند ریز و نرم : نصف پیمانه

آب پرتقال : ۲-۳ قاشق غ

روش کار :

همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم :

وقتی هم میزنیم این شکلی میشه :

حالا کیک رو میذاریم داخل ظرف سرو و با قاشق از گلیِز روی  سطحش میریزیم :

برای تزیینش من پوست پرتقال رو با حرکت دورانی دور تا دور گرفتم :

و از یک سر پیچیدمش تا شکل گل شد

و اون چاله احساسی! وسط کیکم رو با برگ شسته شده و گل پرتقالی پر کردم :

حالا دیگه کیک خوش عطر و طعممون آماده خوردنه :

امیدوارم بپزید و لذت ببرید،

نوش جان 

دسته بندی کیک, یلدا

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. مریم.ص می‌گه:

    این کیک رو پارسال هم پخته بودم، انقدر دوستش داشتم، امسال هم پختم.
    فقط یه اشتباه انجام دادم، پالپهاش رو هم داخلش ریختم و مثل اینکه پالپ پرتقال شمال بر خلاف پرتقال جنوب بعد از پخت به تلخی می ره. کیکم یه هوا تلخ شد. ولی بسیار خوشمزه بود.
    باز هم ممنون.
    http://s6.picofile.com/file/8232786576/Orang_Cake.jpg

    • پیوند می‌گه:

      وای خدای من ببین کی اینجاست?? خوبی مریم جون؟! حسابی دلتنگت شده بودما??
      عجب کیک خوشگلی پختی
      من فکرمیکنم تلخی بخاطر رنده پوستشه،اگه یه ذره از سفیدی زیر پوست قاطیش بشه تلخش میکنه
      عکس کیک و تزیینش عالیه ،الان با موبایل هستم،حتما با کامپیوتر میذارمش توی آلبوم خوشگلت??
      پ.ن : کیک خوشگلت رفت توی آلبوم خوشگلترت خانومی ، عالیه

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول