یکی از کیکهایی که میتونه پایه هزاران مدل کیک زیبا باشه ، کیک کرویه :
اون کیک قوری محترمی که دیدید ، درواقع یک کیک کروی بود با زنگول و منگول های اضافه !
البته این کیک بدون داشتن قالب کروی پخته شد ، از مراحل پختنش قدم به قدم عکس گرفتم
تقدیم به شما
برای درست کردن این کیک من از دوتا کاسه هم اندازه استیل به عنوان قالب استفاده کردم :
وقتی کیک پخته و خنک شد ، سطح رویی کیک (همون قسمتی که پف میکنه ) رو با چاقو بریدم و جدا پودر کردم و با نصف پیمانه باتر کریم سوئیسی (طریقه ساختش اینجا هست ) مخلوط کردم :
یک خمیر خوشمزه بدست اومد :
این خمیر رو برای صافکاری! کنار گذاشتم و با استفاده از بقیه باتر کریم ، دو تا نیمکره رو روی هم چسبوندم
اینجوری :
اول نیمکره زیری رو گذاشتم ، روش باترکریم مالیدم و موز گذاشتم :
بعد یک تکه تخت (ازون تکه های پف کرده که جدا کرده بودم ) بین دوتا نیمکره گذاشتم و موز و باتر کریم و بعد نیمکره بعدی
یه کره با کلی چاله و گودال به دست آوردم :
با اون خمیر (مخلوط باتر کریم و خرده کیک ) که درست کرده بودم ، با قلبی سرشار و روانی مطمئن همه چاله هارو پر کردم :
آره معجزه که میگم همینه اصلا اثری از چاله ها نیست
چون باتر کریم رو با خرده کیک مخلوط کردیم ،حتی بعدا که کیک برش میخوره هم بافتش یکنواخته :
(یاد تبلیغ کرم پودرهای ماه وا ره افتادم )
حالا با خیال راحت این کره زیبا رو روکش میکشیم ،
سطح کار رو پودر قند الک میکنیم :
فوندانت (طرز ساختش اینجا هست ) رو با وردنه باز میکنیم:
و روی سطح کیک میندازیم ،
برای اینکه طرح کره راحت دربیاد ، از یک سمت باید با دقت خمیر رو جمع کنیم :
لبه های پایینی رو از زیر با دست مرطوب به کیک میچسبونیم ، بعد لبه های اضافه شو با چاقو میبریم
لبه های کناری رو هم میبریم
بعد با دست کاملا خیس ، روی سطحش میکشیم تا یکنواخت بشه :
یک کیک کروی خوشگل داریم که میتونیم روش کلی کار انجام بدیم
اگه سوالی در مورد این مطلب دارید ، در کامنتها بپرسید
عزیزم من اصلا نفهمیدم مابین دو تا کیک رو که نوشتی چطور پر کنیم و بدون چاله چوله بونه ؟
عزیزم خرده کیکارو با باترکریم مخلوط کردم خمیر درست کردم و کیکو درزگیری و صافکاری کردم باهاش