یکی از کیکهایی که میتونه پایه هزاران مدل کیک زیبا باشه ، کیک کرویه :

اون کیک قوری محترمی که دیدید ، درواقع یک کیک کروی بود با زنگول و منگول های اضافه !

البته این کیک بدون داشتن قالب کروی پخته شد ، از مراحل پختنش قدم به قدم عکس گرفتم

تقدیم به شما 

برای درست کردن این کیک من از دوتا کاسه هم اندازه استیل به عنوان قالب استفاده کردم :

وقتی کیک پخته و خنک شد ، سطح رویی کیک (همون قسمتی که پف میکنه ) رو با چاقو بریدم و جدا پودر کردم و با نصف پیمانه باتر کریم سوئیسی (طریقه ساختش اینجا هست ) مخلوط کردم :

یک خمیر خوشمزه بدست اومد :

این خمیر رو برای صافکاری! کنار گذاشتم و با استفاده از بقیه باتر کریم ، دو تا نیمکره رو روی هم چسبوندم

اینجوری :

اول نیمکره زیری رو گذاشتم ، روش باترکریم مالیدم و موز گذاشتم :

بعد یک تکه تخت (ازون تکه های پف کرده که جدا کرده بودم ) بین دوتا نیمکره گذاشتم و موز و باتر کریم و بعد نیمکره بعدی

یه کره با کلی چاله و گودال به دست آوردم :

با اون خمیر (مخلوط باتر کریم و خرده کیک ) که درست کرده بودم ، با قلبی سرشار و روانی مطمئن همه چاله هارو پر کردم :

آره معجزه که میگم همینه  اصلا اثری از چاله ها نیست

چون باتر کریم رو با خرده کیک مخلوط کردیم ،حتی بعدا که کیک برش میخوره هم بافتش یکنواخته :

(یاد تبلیغ کرم پودرهای ماه وا ره افتادم )

حالا با خیال راحت این کره زیبا رو روکش میکشیم ،

سطح کار رو پودر قند الک میکنیم :

فوندانت (طرز ساختش اینجا هست  ) رو با وردنه باز میکنیم:

و روی سطح کیک میندازیم ،

برای اینکه طرح کره راحت دربیاد ، از یک سمت باید با دقت خمیر رو جمع کنیم :

لبه های پایینی رو از زیر با دست مرطوب به کیک میچسبونیم ، بعد لبه های اضافه شو با چاقو میبریم

لبه های کناری رو هم میبریم

بعد با دست کاملا خیس ، روی سطحش میکشیم تا یکنواخت بشه :

یک کیک کروی خوشگل داریم که میتونیم روش کلی کار انجام بدیم 

اگه سوالی در مورد این مطلب دارید ، در کامنتها بپرسید

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. سوسن می‌گه:

    عزیزم من اصلا نفهمیدم مابین دو تا کیک رو که نوشتی چطور پر کنیم و بدون چاله چوله بونه ؟

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول