میخواستم اولین پست ماه رمضونم یه چیز سنتی باشه ،

ایرونی ،

با عطر و بوی گلاب ،

مناسب سفره افطار ….

خلاصه این کیک رو انتخاب کردم  ، واقعا عالیه

مواد لازم برای ۱۲ عدد :

آرد: ۱۷۵ گرم

شکر : ۱۲۵ گرم

ماست : سه چهارم پیمانه

تخم مرغ : ۱ عدد

روغن مایع : ۷۵ گرم

بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری پر ِ پر

نمک میوه : یک قاشق مرباخوری سر پر

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

هل کوبیده : یک پنسه (اختیاری)

عسل : یک قاشق غذاخوری

آب و گلاب : جمعا یک چهارم پیمانه

کنجد : ۱ قاشق غذاخوری

 

توصیه میکنم نمک میوه یا گلاب و هل رو حذف نکنید، بذارید عطر و بوی ایرونی و بافت خاص کیک یزدی با همون اصالتش حفظ بشه …

 روش کار : 

فر رو روی ۱۷۰c روشن میکنیم ،

روغن رومیذاریم کمی گرم بشه :

(حواسمونم هست که روغن یادمون نره .. من یادم رفته بود ، آخر کار اضافه کردم ، بازهم عالی پف کرد ، کیک خوش قلقیه ، بپزید و لذت ببرید … )

 

نمک میوه + بیکینگ پودر + شکر + وانیل رو مخلوط میکنیم و تخم مرغ رو میریزیم روش

با قاشق یا ویسک هم میزنیم تا شکر حل بشه :

(شکر دانه ریز استفاده کنید که راحت حل بشه )

حالا ماست :

و عسل :

هم میزنیم

و روغن (که چون من فراموش کرده بودم ، عکس نداریم )

و آب و گلاب :

هم میزنیم

حالا آرد رو یکجا اضافه میکنیم :

با قاشق یا لیسک فولد میکنیم تا یکدست بشه ، بعد میریزیم داخل کپسول ها توی قالب،

حواسمون هست که قالبها نباید پر باشه 

بعد روش کنجد میپاشیم (اما نه انقدر ضخیم که نذاره پف کنه !)

میفرستیمشون داخل فر که گرمه :

۱۵-۲۰ دقیقه شعله پایین + ۵ دقیقه شعله رو برای طلایی شدن ،

خیلی خوش عطره ، وقتی میپخت من از خوشحالی داشتم پر درمیاوردم،

مخصوصا وقتی دیدم با اینکه روغن رو بعد از آرد ریخته بودم بازم خوب پف کرد 

امیدوارم بپزید و سر سفره های پربرکت افطاری بذارید

التماس دعا، نوش جان 

 

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول