اسمش باحاله نه ؟ فکر کنید مهمونتون میگه : پیش غذا چی داریم؟ میگید :گازپاچو !

– چی؟! گازپاکن ؟

– نه گاز پاچو ، تعجب نداره که ! اسمشه

ساختنش برعکس اسمش خیلی سادست ،

گازپاچو ، یک سوپ سرده از ناحیه جنوب اسپانیا ، به عنوان اپتایزر (اشتها بازکن ؟! ) قبل از غذا خورده میشه

من یک روز که اینترنتم قطع بود ، توی کتاب آشپزیم کشفش کردم :

خوبیش اینه که همه موادش تو خونه هست و سه سوته آماده میشه

به نظرم به عنوان یک شام پاییزی رژیمی گزینه مناسبیه

پس بریم سراغ ساختنش :

مواد لازم :

خیار کوچک : ۲ عدد

گوجه فرنگی نرم و رسیده : نیم کیلو

پیاز سبز : یک عدد متوسط کوچک

فلفل سبز : یک عدد

لیمو ترش : یک عدد

رب گوجه فرنگی : یک قاشق غ

ریحان : یک پیمانه + چند عدد برای تزیین

سیر : ۱ حبه

روغن زیتون : ۲ قاشق غ

نمک و فلفل سیاه

روش کار :

گوجه هارو برای ۳۰ ثانیه داخل آب جوش میندازیم :

در میاریم و با چاقو اره ای یک چاک کوچیک روی پوستش میدیم و پوستشو غلفتی میکنیم :

یکی از خیارهارو پوست میگیریم و با گوجه و ریحان و سیر داخل بلندر میریزیم و پوره میکنیم:

اونیکی خیار رو همراه پیاز و فلفل سبز ، به قطعات ریز خرد میکنیم :

حالا مواد خرد شده (به جز یک کوچولو از اون برای تزیین )رو با روغن زیتون و آب لیمو ترش به پوره اضافه میکنیم :

فلفل و نمکش رو هم اندازه میکنیم و میذاریم داخل یخچال یکی دو ساعت خنک بشه تا لحظه سرو :

موقع سرو با اون مواد خرد شده که نگهداشتیم و برگ ریحان تزیین میکنیم :

سوپ سریع و سالم ما آمادست ،

نوش جان 

دسته بندی سوپ،آش
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول