این همون دسر گیلاسه که بهتون وعده داده بودم

اسمش سخته ؟ تازه از از سر و ته اسمش زدم 

اسم کاملش : رُستِد چِریز وید کرانیتا کوکا موکا  اند آیس کریم هستش

 ” گرانیتا “یک نوع دسر خنک ایتالیایی تو مایه های یخ در بهشت خودمونه ،یعنی یخ برفک مانند که با یک مایع رنگی مثل آبمیوه ، قهوه ، اسانس  و … طعم و رنگ داده میشه

امروز میخوام گرانیتای موکا با گیلاس رو آموزش بدم که یکی از انواع پرطرفدار گرانیتا دردنیاست

طرز ساختش هم اینطوره :

مواد لازم برای رَستد چری ( گیلاس برشته ):

کمپوت گیلاس : ۲ پیمانه

طرز ساختشو در پست کمپوت گیلاس مفصل یاددادم

شکر : ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو : ۱ قاشق غذاخوری

روش کار : 

فر رو روی ۳۵۰ فارنهایت (۱۷۰c ) گرم میکنیم

کف یک ظرف پیرکس رو با چند قطره روغن یا اسپری آشپزی چرب میکنیم :

گیلاسها رو در یک ردیف کف ظرف پخش میکنیم و روش آبلیمو و شکر میپاشیم :

 ظرف رو میذاریم داخل فر گرم شده ، به مدت ۳۵-۴۵ دقیقه تا شهد اطرافش غلیظ بشه

حالا میریم سراغ ساختن گرانیتای موکا

مواد لازم برای گرانیتای موکا :

قهوه داغ : یک و نیم پیمانه

پودر کاکائو : نصف پیمانه

شکر : یک چهارم پیمانه

شیرعسلی : یک چهارم پیمانه

وانیل : دو قاشق چایخوری

روغن بادام : نصف قاشق چایخوری

روش کار :

قهوه رو توی ظرف بزرگ گود میریزیم و پودر کاکائو رو بهش اضافه میکنیم :

بعد شکر رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم یکدست بشه :

پنج دقیقه به حال خودش رهاش میکنیم و بعد شیر عسل و وانیل و روغن بادام رو هم اضافه میکنیم :

هم میزنیم ، یکدست که شد داخل یک ظرف پیرکس بزرگ میریزیم

میذاریمش داخل فریزر تا یخ بزنه ، هر نیمساعت با چنگال زیر و روش میکنیم و تکه های بزرگ رو خرد میکنیم :

خب حالا گرانیتا آمادست و گیلاسها هم برشته شده ،

ظرف سرومون باید خنک باشه ،

اول گرانیتا و بستنی رو میریزیم و سطحشو با گیلاس برشته های خوشگلمون میپوشونیم :

و نوش جان

دسته بندی دسر
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول