یه موقع هایی هست که با کلی شور و نشاط مشغول بریدن یک هندونه گنده هستیم که یهو لبخند رو لبهامون خشک میشه : سفیده ، یا بی مزس !

خب اینجور موقع ها یک ضرب المثل نمیدونم کجایی هست که میگه :

زن زشت مثل طالبیه ، اگه شیرین نبود با شکر میشه خوشمزش کرد 

مرد مثل هندونه میمونه ! اگه شیرین نبود ، دیگه هیچ بلایی سرش نمیشه آورد 

البته نگران نباشید ، متخصصان محترم برای این مشکل یه راه حل کشف کردن 

(مشکل آقایونو نمیگما ، اون حل نشدنیه) ، مشکل جناب هندوانه ناشیرین رو عرض میکنم :

میشه باهاش گرانیتای هندوانه درست کرد ،

گرانیتا یه جور دسر ایتالیایی تو مایه های یخ در بهشت خودمونه ،( قبلا در  این پست  یک نوع گرانیتا رو مفصلا توضیح دادم )

گرانیتای هندونه یکی از ساده ترین انواع گرانیتاست و همونجوری که گفتم یک راه حل cool برای مصرف هندونه ناشیرینه ، مواد لازم :

هندوانه هسته گرفته : ۶ پیمانه

شربت گل رز : نیم الی ۳ پیمانه *

برگ ریحان یا نعنا برای تزیین

روش کار :

هندوانه رو داخل پارچ مخلوط کن میریزیم ، بسته به اینکه چقدر شیرین دوست داریم و غلظت شربتمون چقدره ، بهش از شربت رز اضافه میکنیم :

توصیه من اینه که نصف شربت مورد نظرتون رو نگهدارید موقع سرو روی گرانیتا بریزید، اونجوری خوشگلتره

۳۰-۶۰ ثانیه مخلوط میکنیم تا یکنواخت نرم بشه و بعد میریزیم داخل ظرفی که تحمل دمای فریزیر رو داشته باشه (مهمه) :

من ازین ظرفهای میکروویو -فریزر استفاده کردم ، میتونید از ظرف پیرکس هم استفاده کنید

درش رو میبندیم و راهی فریزر میکنیم ، ۶ ساعت باید بمونه ،

تو دستورش اومده که : بعد از ۲ ساعت باید سطحش رو با چنگال بتراشیم و بعد ازون  هر نیم ساعت همش بزنیم تا موقع سرو بافتش مثل یخ در بهشت باشه :

 من خونه نبودم که هر نیم ساعت هم بزنم ،(اگه بودمم حالشو نداشتم ، چه کاریه )  فرستادمش داخل فریزر ، ۴۰ ساعت بعدش رفتم با زور با چنگال تراشیدم ، هیچ طوری نشد ، فقط کمی سخت تر تراشیده میشد 

بعدشم روش شربت رز  ریختم و چون برگ ریحونام خورده شده بود ، با آدامس هندوانه گارنیش کردم و سرو کردم :

طعم رز خیلی با هندونه سازگاری داره ، درواقع انگار یه هندونه خیلی شیرین و معطر رو فریز کردید و دارید میخورید

امیدوارم بسازید و لذت ببرید ، نوش جان 

دسته بندی دسر, یلدا
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول