ابداع این گل از یه خرابکاری ! نشئت گرفت !!
قضیه ازین قراره که میخواستم باسلوق رولی درست کنم ، موقع رول کردن باسلوق پودر نارگیل زیادی بین رولها ریختم باعث شد رولها بشکنه ، من موندم و یک عالمه باسلوق منفجر شده مخلوط با پودر نارگیل ، خب ازونجایی که ازش چشیدم و دیدم خیلی خوشمزست ، تصمیم گرفتم از نو بازسازیش کنم و این روش ابداع شد:
باسلوق رو همراه با پودر نارگیل و مقداری آب به روش بن ماری حل میکنیم (یا طبق دستور ساخت باسلوق پیش میریم و موادش رو آماده میکنیم )
حالا مایع خمیری آماده شده رو توی قالب سیلیکونی سایز کوچیک میریزیم و میذاریم یخ بزنه (۱ ساعت) بعد از قالب خارج میکنیم و برای تزیین بستنی ازش استفاده میکنیم
میتونید بعد ازینکه از قالب خار کردید داخل ظرف توی فریزر بذارید و هروقت برای تزیین بستنی عجله داشتید ازش استفاده کنید . به همین سادگی، به همین خوشمزگی!
اینم نمای نزدیکشون:
، امیدوارم لذت ببرین ، منتظر نظراتتون هستم