
مواد و وسایل لازم :
هویج ضخیم
چاقوی تیز
آب و نمک !
روش کار :
هویج رو حلقه های خیلی خیلی نازک و منظم برش بزنید ، (هرچه هویج ما چاق تر باشه پیچیدن گل راحتتره، هویج نازک رو اصلا توصیه نمیکنم )
حلقه هارو با یک لیوان آب و یک قاشق چایخوری نمک بذارید روی شعله ۵ دقیقه
هویج هایی که نسبتا نرم شده و فرم پذیری خوبی پیدا کرده مطابق شکل بچینید:
یعنی نصف هر حلقه روی حلقه قبلی باشه
حالا لبه زیری ترین حلقه رو بگیرید و لول! کنید به سمت بقیه حلقه ها
تا ته با ملایمت پیش میره خیلی راحت
وقتی کامل شد، یه خلال دندون فرو کنید که فیکس بشه ، اینجوری:
(این اولین گل هویجیه که من با این روش درست کردم، خیلی راحته نترسید )
این گل چون نمک زدیم ، ۱-۲ روز میتونیم توی طرف دربسته یخچال نگهداریش کنیم بدون اینکه طعم و قیافش تغییر کنه ، روز مهمونی خیلی شیک و مجلسی بذاریدش روی دیس ، اینجوری:
راستی برای برگ ها : هویج رو از درازا برش های نازک بزنید و با چاقو لبه هاشو منظم کنید شبیه برگ بشه بعد با آب نمک بجوشونید و استفاده کنید