بعد از تولد و کشیک ! بالاخره فرصت شد با یه آموزش جدید بیام
مواد و وسایل لازم :
شکلات تخته ای (مقدارش به سایز و ضخامت گلتون بستگی داره ،تقریبا هر گل به اندازه یک گردو )
نایلون
روش کار :
اول دستکش لاتکس بدون پودر بپوشید و به اندازه یک گردو از شکلات رو تو دستتون کمی ورز بدید تا با حرارت دستتون نرم (نمیخواد روی گاز حرارت بدید خیلی شل میشه )
حالا گلوله های کوچک ازش جدا کنید و روی نایلون با انگشت فشار بدید تا شکل گلبرگ بشه ، اینجوری :
شروع کنید به پیچیدن، گلبرگ اول رو کاملا رول کنید:
بعد دوتا گلیرگ نیمه باز دو طرفش بذارید:
سه تا گلبرگ بعدی رو یکی یکی بهش اضافه کنید، هر گلبرگ یک سوم قبلی رو بپوشونه :
اگه میخواید گلتون درشت تر بشه ، ردیف بعدی بین این گلبرگها هم گلبرگ اضافه کنید :
خب ، گل رزمون آمادس
(من از مراحل کار خودم نمیتونستم عکس بگیرم چون دستام شکلاتی بود
و این عکس مراحل کار رو از یک سایت خارجی واستون کپی کردم
اما مراحل کار منم دقیقا این شکلی بود ، و این هم حاصلش :
(سمت چپی از دستم افتاد شکست )
امیدوارم شما هم ازین رزهای خوشگل درست کید و لذت ببرید
خوشحال میشم عکسشو بهم نشون بدید تا لذت ببرم
این هم بقیه قسمتهای تزیین کیکم از نمای نزدیک :