روزای عیده و بساط مهمونی و خوردنی های خوشمزه به راهه

میگو یکی از غذاهای مجلسیه که خیلی خوش طعم و پرخاصیته و این روزها میچسبه ،

امروز با یک دستور ژاپنی برای سوخاری کردن و سرو میگو اومدم

که البته سریع و راحته و دردسر تخم مرغ مالیدن و بعد پودر سوخاری زدن نداره و خیلی ترد و پفکی میشه

مواد لازم :(برای ۴ نفر )

میگو (ترجیحا تازه ) : یک کیلوگرم

روغن سرخ کردنی

برای سرو :

کلم سفید : یک عدد کوچک

هویج : ۲ عدد کتوسط

برای تمپورا : (فرمول چف طیبه)

نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذاخوری

آرد سفید : ۶ قاشق غذاخوری

آب تگری : نصف لیوان

بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری (من نریختم و باز هم عالی پف کرد )

برای سس تارتار :

مایونز : نصف الی یک پیمانه

تخم مرغ پخته: یک عدد

پیاز سفید یا پیازچه

روش کار :

میگو هارو پاک کنید و رگ کمرش رو بگیرید (ترجیحا  به سبک ژاپنی دمش رو نگهدارید ) و بذارید داخل یخچال خنک بشه که بعد خوب پف کنه

روغن سرخ کردنی رو بذارید توی ظرف گود خوب داغ بشه (۱۹۰c)

مواد خشک  تمپورا رو مخلوط کنید و آب تگری بریزید روش

حالا میگو ها رو تک تک با دستمال آشپزخونه خشک کنید (مهمه) و با انبر از دم بگیرید و  توی مواد تمپورا بزنید

و بندازید توی روغن دااااغ ، خیلی سریع سرخ میشه

سرو ژاپنیش هم اینجوریه :

۴-۸ عدد میگو برای هر نفر

در کنار کلم سفید و هویج رشته رشته :

و سس تارتار :

(این مایونزه ، بوی تخم مرغ تارتار رو دوست ندارم)

نوش جان و عیدتون مبارک

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول