امروز میخوام یه نون راحت و ساده رو بهتون یاد بدم که تو ساخت خیلی غذاها و لقمه ها استفاده میشه :

نان ترتیا ،در اصل یه نون خونگی مکزیکیه که در حال حاضر خوردنش با غذاهای مختلفی (که به زودی یاد میدم ) تو دنیا رایجه

بریم سراغ پختنش که لازمش داریم ….

خمیرش خیلی راحت و خوش قلقه و به راحتی میشه باهاش کار کرد

پخت این نون منو یاد نون درست کردنهای بچگی برای کاردستی مدرسه انداخت  که با آرد و آب و نمک روی ماهیتابه یه قرص نون کوچولو درست میکردیم … شمام ازین کارا میکردین آیا ؟!

بریم سراغ پخت این نون و یادآوری خاطره ها

مواد لازم (برای ۸ نان ):

آرد : یک و نیم پیمانه

روغن مایع : یک ششم پیمانه

بیکینگ پودر : نصف ق چ

نمک : نصف ق چ

آب گرم : نصف پیمانه

روش کار :

نمک و بیکینگ پودر رو با آرد حسابی مخلوط میکنیم :

روغن رو به آب اضافه میکنیم :

و میریزیمش روی مخلوط آردی :

با چنگال بزرگ مخلوطش میکنیم و  ورزش میدیم تا وقتی که از کناره های ظرف کنده بشه :

همونطور که گفتم خوش قلقه و وقتی بهش دست میزنیم به دستمون نمیچسبه :

میذاریم ۱۵ دقیقه استراحت کنه بعد به هشت قسمت تقسیمش میکنیم :

(کافیه خمیر رو نصف کنیم ، نصفش رو نصف کنیم و باز نصف کنیم )

حالا سطح کار رو آرد میپاشیم و با وردنه یا دست گلوله های خمیر رو به صورت دایره هایی به قطر ۱۵-۱۷ سانت باز میکنیم :

بهتره دقت کنیم گرد باشه :

نازکیش به حدیه که میشه انگشت رو تقریبا ازون طرفش دید :

حالا یه تابه روی (یا ساج، یا مثل من دیگچه !) رو میذاریم داغ بشه و خمیر رو میذاریم روش ،

خیلی سریع خمیر حالت پخته به خودش میگیره :

نیازی به برشته شدن نداره ، همینکه چندتا نقطه قهوه ای روشن روش بیفته کافیه :

هر نون که حاضر میشه توی پارچه آشپزخونه میپیچیمش :

به این ترتیب ترتیا های ما حاضره :

بفرمایید ترتیای داغ ، نوش جان 

پ.ن : میتونید توی کیسه فریزر داخل یخچال نگهش دارید ، لازمش داریم ، به زودی …

دسته بندی نان
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول